16 °C Budapest

Ön tudja, hogy mennyi járulékot fizet? - Biztos benne?

Pénzcentrum
2007. május 21. 10:00

Többek között erre és még jó néhány hasonló kérdésre kapunk válaszokat, az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Generali Reform Műhely konferencián. Ezúttal az egészségbiztosítás és egészségfinanszírozás kihívásaira keresik a válaszokat az elismert szakemberek.

A május 24-25.-én megrendezésre kerülő esemény,a Generali által létrehozott,  Generali Reform Műhely szakmai sorozatának újabb, fontos állomása, amely egy - a magyarok öngondoskodási hajlandóságát vizsgáló kutatáson alapuló - tavalyi sikeres és tanulságos kutatás és konferencia folytatása is egyben. A konferencia alapját a Generali Reform Műhely támogatásával a Medián által készített reprezentatív kutatás adja, amely az egészségbiztosítás és egészségfinanszírozás alapvető változásaira, a lakosság mindennapjaira gyakorolt hatására fókuszál.

A II. Generali Reform Műhely konferencia első napján többek között olyan előadók és meghívott vendégek foglalkoznak társadalmunk minden rétegét közvetlenül érintő témakörökkel, mint dr. Horváth Ágnes miniszter, dr. Mikola István szakpolitikus, vagy dr. Rácz Jenő kórházigazgató. A felvetésekre a biztosítók ( AXA, Generali) szakemberei, valamint a kórházak és egészségügyi szervezetek (OEP, MOTESZ, ÁNTSZ) képviselői reagálnak.

Természetesen mi is beszámolunk a kutatás eredményeiről és a konferencián elhangzott véleményekről.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?