Kötelező biztosítás: kocsi törik, bonus marad

Pénzcentrum
2006. augusztus 7. 15:00

Manapság szinte mindenre lehet biztosítást kötni, miért lenne ez másképp a gépjárművek esetében? Ezzel a mottóval indította útnak, a tengerentúlon, az Allstate biztosító társaság legújabb biztosítási szolgáltatásait.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Arany és a Platinum védelmet már 37 államban élvezhetik az amerikai állampolgárok. Az arany kártyáért 5-7, míg a platinum kártyáért 14-15 %-kal kell többet fizetniük az ügyfeleknek. Cserébe a biztosító társaság garantálja, hogy a biztosítási díj nem fog emelkedni az első baleset után. A Platina kártya tulajdonosainak pedig a plusz befektetés további balesetek esetére is mentességet nyújt, és balesetmentesen közlekedő vezetőknek 5 % kedvezményt ad.

Az Allstate az új autótulajdonosoknak is tartogat meglepetéseket, további két százalék befizetése esetén, "új autóra cserélem" szolgáltatást lehet igénybe venni, ami a totál kárra nyújt fedezetet az első három évben, azaz nem csupán a maradványértéket kapja meg a pórul járt vezető.

Az Allstate szóvivője, George Nolan beismeri, hogy az új szolgáltatásokat speciális igényekhez igazították, de úgy véli, ezzel tudnak legjobban alkalmazkodni az új piaci trendekhez.

Mindezek ismeretében a legfontosabb kérdés, hogy vajon megéri-e a plusz befektetés?

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Igaz, hogy a biztosítók többsége emeli a díjat baleset okozása esetén, de érdemes utána számolni, hogy a többletköltség, amibe az Arany vagy a Platinum Védelem kerül, nem fedezi-e ezt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39