24 °C Budapest
Ne bajlódj újévkor a pályamatricával: már idén megveheted

Ne bajlódj újévkor a pályamatricával: már idén megveheted

2016. december 6. 19:00

A korábbi évek gyakorlatától eltérően, idén már decemberben meg lehet vásárolni a 2017-re érvényes megyei és országos matricákat is.

Fontos változás jön az autópálya matricák rendszerében. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ma jelentette be, hogy idén a korábbi évek gyakorlatától eltérően, idén már decemberben meg lehet vásárolni a jövő évi megyei és országos matricákat is. A korábbi rendszerben az éves matricákat leghamarabb a vonatkozó év januárjában lehetett megvenni. Most viszont a decemberben elővásárlással megvett éves matricák januártól kezdve lesznek érvényesek.

A www.autopalyamatrica.hu weboldalt üzemeltető Voxinfo Kft. már korábban is több olyan jelzést kapott az ügyfeleitől, hogy komoly igény lenne valamiféle elővásárlási lehetőségre; arra, hogy a januári csúcsidő előtt már kézhez lehessen kapni az autópálya matricát. Sokaknak kényelmetlenséget jelent, hogy az újév utáni utazás előtt már a matricával is bajlódniuk kell, 

sokak pedig karácsonyra szerettek volna autópálya matricát ajándékozni, személyes vagy céges ajándékként is.

A weboldalon mind a jövő évi megyei, mind az országos matricák megvásárolhatók lesznek december 8-tól, változatlanul a 2016-os árakon. A vásárlás kétféle fizetési módon lehetséges: bankkártyával és online átutalással egyaránt.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?