2020. július 7. kedd Apollónia

Ismét elvitték az Eurojackpotot: egyvalaki mesés vagyonnal lett gazdagabb


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/22. heti nyerőszámait. Egy nemzetközi játékos pedig igazán örülhetett, a sorsoláson ugyanis lett telitalálat, így egy szerencsés bruttó 32 millió eurót, azaz kb. 11,2 milliárd forintot vihetett haza.

A 22. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

8; 22; 31; 32; 36; 6; 10.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal egy telitalálatos szelvény született, amiért majd bruttó 33,3 millió forint jár. A legszerencsésebb magyarok, ők 11-en voltak, fejenként 107 305 forintot nyertek. Az alsóbb nyerőosztályokban azonban majd 15 ezer magyar övendhetett kisebb-nagyobb összegnek.

Finanszírozást keresel? A Pénzcentrum kalkulátorában a legjobb ajánlatok között válogathatsz!

A következő sorsoláson bruttó 10 millió euró (3,4 milliárd forint) lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Ennyit keresnek a magánklinikákon dolgozók: belestünk a hivatalos papírokba
Milliárdokat hagynak a betegek a magánklinikákon évente.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS