27 °C Budapest
ördög nóra nánási pál nánésiék

Itt van Nánásiék nagy bejelentése: tovább terjeszkedik a Nekem a Balaton

2022. április 6. 15:15

A Nánásiék közösségi média felületein jelentette be élő adásban Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy a két balatonakarattyai boltjuk után egy harmadikat is nyitnak, méghozzá Balatonfüreden. "Megyünk tovább, nyáron már Balatonfüreden is Nekem a Balaton!" - írták a Facebookon, ahol egyúttal azt is kihirdették, hogy a terjeszkedés miatt szükségük lesz a nyári szezonza újabb csapattagokra, várják az önéletrajzokat. A videóból az is kiderül, miben lesz hasonló, illetve más a füredi Nekem a Balaton profilja, mint az akarattyai helyeké.

Balatonfüredre terjeszkedik a Nekem a Balaton idén nyáron - jelentette be Ördög Nóra a Nánásiék közösségi csatornáin. "Megyünk tovább! Végülis a Balaton elég nagy, egyszer talán körbeérünk" - mondta Nánási Pál a videóban, hozzátéve: "A kiváncsiságunk visz minket tovább." Balatonfüred egy komoly lépés, komoly döntés és egy nagy falat - emelte ki Ördög Nóra, viszont hangsúlyozta, hogy a Csücsök - a második balatonakarattyai üzletük - is folyamatosan fejlődik közben.

Ezúttal nem fognak nagy építkezésbe, hanem bérelni fognak egy helyet Füreden, méghozzáa Halászkert mellett. "Visszatérünk a gyökerekhez" - mondta Ördög Nóra, és kifejtette, hogy egy ahhoz hasonló kisboltot kell elképzelni, mint amivel eredetileg indultak Akarattyán. Sokan kérdezték kommentben, hogy megmaradnak-e az akarattyai üzletek - erre a válasz, hogy természetesen igen. Az is kiderült, hogy nem csak nyáron lesznek nyitva a tervek szerint.

A nyitás pontos idejét még nem merték bejelenteni, ezért csak annyit mondtak el, hogy nyár elején lesz a nyitás. A Csücsök most is nyitva van, az eredeti kisbolt Akarattyán pedig a húsvéti szünetben nyílik. "Ez még mindig nem egy franchise" - mondták kommentekre válaszolva, hiszen a Nekem a Balaton brand terjeszkedik csak tovább, és továbbra is Nánásiék a tulajdonosok.

Egy jó kis reggelizőhelyet szeretnénk csinálni, finom streetfood kajákkal, a pékáru is ugyanúgy megy tovább - mondták el a videóban. "Füred is megismerheti a kakóscsigánkat" - mondta Nánási Pál, hozzátéve, hogy a delikát funkció szintén megmarad.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: Nánásiék

NEKED AJÁNLJUK
Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 4. hétfő
Ulrik
27. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. július 3. 16:06