A szállítási díj duplája is visszajárhat, ha nem jön meg időben a csomagod

A szállítási díj duplája is visszajárhat, ha nem jön meg időben a csomagod

2016. december 23. 09:01

A leterheltek a futárszolgálatok, azonban az időgarantált csomagokat még pénteken kézbesítik. Ha ez mégsem sikerül, akkor a szállítási díj duplája jár vissza - hangozott el pénteken reggel a Jazzy Rádió Millásreggeli műsorában.

Korábban írtunk arról a Pénzcentrumon, hogy a posta és a futárszolgálatok is túlterheltek, ezért sokan lehet, hogy nem kapják meg karácsony előtt a vásárolt ajándékot. A probléma azonban kevesebbeket érint, mint gondolnánk.

Ma minden időgarantált csomag kézbesítve lesz

- mondta Colin Snead, a Fürge Futár alapítója a Millásreggeli pénteki adásában. Ehhez persze arra lesz szükség, hogy a csomagot át is tudják adni a futárok, érdemes bekapcsolva tartani a telefonunkat és persze a megadott címen lenni. Ha ez utóbbit nem tudjuk megtenni, akkor értesítsük a futárt arról, hogy ki veszi át a csomagot helyettünk.

Nincs ugyanis könnyű dolga a futároknak, napi 12-14 órát dolgoznak, és napi 120-130 csomagot szállítanak ki. Emiatt pedig nem tudnak várni ránk, ha nem vagyunk otthon és elérhetetlenek vagyunk, akkor valószínűleg nem fogjuk megkapni a csomagot.

Lényeges, hogy amennyiben időgaranciás csomagot rendeltünk, és mégsem érkezik meg időben, akkor a szállítási díj duplája jár vissza az ügyfélnek.

Ha nem időgaranciával rendeltünk, akkor viszont a webshop szabályzata az irányadó ebből a szempontból.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?