26 °C Budapest

Újabb magyar lottómilliárdost leplezünk le: exkluzív részletek

Pénzcentrum
2013. november 26. 15:03

Érdekesen alakul a magyar lottónyertesek sorsa. Többségük megtartotta állását, sőt még Magyarországról sem költözött el.

A napokban megjelent, "Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: tovább dolgozik, nem ad senkinek" c. cikkünkben exkluzív információkat osztottunk meg a legújabb magyar lottómilliárdosról. Az ún. "Nagynyertes kérdőívből" - melyből kérésünkre kivonatot készített, és juttatott el hozzánk a Szerencsejáték Zrt. - többek között kiderült, hogy a nyertes családtagjai már tudják, mekkora szerencse is érte, ennek ellenére nem, illetve csak szükség szerint tervezi, hogy valakinek ad majd a hatalmas nyereményből.

A nagynyertesekről általában nem tudhatunk sokat, hiszen a Szerencsejáték Zrt. óvja, védi játékosai adatait, és a saját biztonságuk érdekében gondosan őrzi az anonimitásukat. A társaság azonban mindezek figyelembevételével többnyire elkészíti az ún. Nagynyertes kérdőívet". Sokan nem tudják, ez az a rövid interjú, melyet a nyeremény átvételekor készít el a telitalálatos szelvény tulajdonosával a Szerencsejáték Zrt. (az interjú természetesen önkéntes, sokan nem is, vagy csak nagyon röviden szoktak válaszolni a kérdésekre - a szerk).

A Nagynyertes kérdőívet korábban kitöltötte például az a Hatoslottó játékos is, aki 2012 20. játékhetében megütötte az 1 milliárd 491 millió forintos főnyereményt. Akkor kiderült többek között, hogy a nyertes akkor már 25 éve lottózott, s más játékot nem is játszott rendszeresen a Hatoslottón kívül. A tavalyi nyertesnek kedvence a foci, a sztrapacska és a száraz vörösbor; ez utóbbiból egy pohárnyival ünnepelt, amikor megtudta, övé lett a főnyeremény. De kiderült az is, ahogy most az Ötöslottó nyertese, így ő sem tervezte jelenlegi életformáját teljesen feladni. A kérdőívre adott válaszai szerint valószínűleg megtartotta a munkáját, és Magyarországról sem költözött el. Sőt, terveit említve a Hatoslottó-győztesről megtudhattuk azt is, valószínűleg pénzügyi tanácsadó segítségét kérte a hatalmas nyeremény befektetéséhez.

Az, hogy a nyertesek féltve őrzik az anonimitásukat természetesen nem véletlen. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint például volt arra is precedens, hogy ismert kosárlabdacsapat játékosai (a Hatoslottón 2002 3. hetében 564 738 043 forint nyereményt értek el - a szerk.), illetve rendőrök nyertek, de rövid idő elteltével, a média ostromának köszönhetően, visszakoztak a nyilvánosságtól. Külön érdekesség azonban, hogy egy szegedi rendezvényen például - melyen az SzZrt. is képviseltette magát - egy néző nyilvánosan elmondta a színpadon, hogy ő bizony korábban már nyert a lottón több mint 200 millió forintot, s azt is hozzátette, hogy bármikor vállalja a nyilvánosságot. Az esemény után azonban a Szerencsejáték Zrt. nem találta meg.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm