4 milliárd az Ötöslottó főnyereménye! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. június 16. 13:17

Az Ötöslottó 24. heti főnyereménye minden idők második legnagyobb nyereménye lehet: a tét 4 milliárd 93 millió forint! A Pénzcentrum.hu élőben közvetíti a sorsolást.

Élőben közvetítjük a sorsolást
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
19; 26; 53; 60; 89

Kattints ide és nézd meg, volt-e telitalálat ezen a héten!


Az Ötöslottó főnyereményének összege már 30. hete halmozódik. A szabályok szerint azonban csak egy évig gyűlhet, ekkor ugyanis a hatalmas nyeremény felosztásra kerül.

Így november 24-én, ha addig sem születik telitalálat, elképzelhető, hogy a jackpot akár a 10 milliárd forintot is eléri - tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt. Ha akkor sem sikerül eltalálnia senkinek a bűvös öt számot, de lesznek például négy-, három- és kéttalálatosok, a kettesek és hármasok gazdái a jackpot 10-10 százalékával megnövelt nyereményalapon osztozhatnak, míg azok között, akiknek 4 találatos szelvényük lesz, a nekik járó nyereményen felül az addig halmozott főnyeremény 80 százalékát osztják majd szét.

Hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv: hetente átlagosan kb. 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be, halmozódás idején emelkedik a darabszám, illetve akciók hatására további emelkedés tapasztalható. Múlt héten 7,2 millió szelvényt adtak fel a szerencsevadászok.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?