1 °C Budapest

2,8 milliárd az Ötös főnyereménye! Mutatjuk a nyerőszámokat

Pénzcentrum
2012. április 28. 15:06

A november óta halmozódó jackpot, a 2 883 millió forint a magyar szerencsejáték történetében a negyedik legnagyobb nyeremény. Az újdonsült milliárdosnak 90 napja van arra, hogy nyereményéért jelentkezzen.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 17. héten
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
1, 6, 23, 46, 50

KATTINTS ide és nézd meg, elvitte-e valaki a főnyereményt!


A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szerencsés nyertesnek első lépésként az ún. Bizalom Vonalát kell hívnia. A vonal túlsó végén egy olyan munkatárs jelentkezik majd, akinek a személye titkos. Az első telefonbeszélgetés során kérdéseket fog feltenni, de csak azért, hogy meggyőződjön arról, valóban a nyertessel beszél, a 2 883 millió forint leendő és boldog tulajdonosával. A játékszelvényen, amit a reménybeli milliárdos a kezében tart, csupa olyan információ van, amit csak a szelvény birtokosa ismerhet, ezért könnyen fog tudni válaszolni a kérdésekre.

Miután meggyőződtek arról, hogy valóban a 17. heti Ötöslottó jackpot-nyertesével van dolga, egyeztetnek egy személyes találkozót. Itt ellenőrzik a biztonsági azonosító kódot, éppen úgy, ahogyan azt a lottózós is ellenőrizné, tehát behelyezi egy gépbe, ami kiírja, hogy mekkora a nyeremény.

Ha ezen a procedúrán átesett, már csak egy (de lehetőleg inkább több) magyarországi lakossági forint folyószámlaszámot kell megadnia, amire átutalják a nyereményét. Miután megérkezett a pénz, nem tartják a kapcsolatot az újdonsült milliárdossal.
Az újdonsült milliárdosnak nyereményéért jelentkezni csak a sorsolás napjától számított 90 napig áll módjában.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A játékszervező azt tanácsolja, a nyertes alaposan gondolja végig, hogy szeretné-e, ha mások is értesülnének a nyereményről, és ennek tudatában ossza meg a jó hírt családjával, barátaival, ismerőseivel. Illetéktelen személynek ne mutassa meg a szelvényt, valamint az internetre feltenni a sem jó ötlet, mert ezzel beazonosíthatóvá válik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 5. vasárnap
Vilma
48. hét
December 5.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?