1 °C Budapest

2,8 milliárd az Ötös főnyereménye! Mutatjuk a nyerőszámokat

Pénzcentrum
2012. április 28. 15:06

A november óta halmozódó jackpot, a 2 883 millió forint a magyar szerencsejáték történetében a negyedik legnagyobb nyeremény. Az újdonsült milliárdosnak 90 napja van arra, hogy nyereményéért jelentkezzen.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 17. héten
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
1, 6, 23, 46, 50

KATTINTS ide és nézd meg, elvitte-e valaki a főnyereményt!


A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szerencsés nyertesnek első lépésként az ún. Bizalom Vonalát kell hívnia. A vonal túlsó végén egy olyan munkatárs jelentkezik majd, akinek a személye titkos. Az első telefonbeszélgetés során kérdéseket fog feltenni, de csak azért, hogy meggyőződjön arról, valóban a nyertessel beszél, a 2 883 millió forint leendő és boldog tulajdonosával. A játékszelvényen, amit a reménybeli milliárdos a kezében tart, csupa olyan információ van, amit csak a szelvény birtokosa ismerhet, ezért könnyen fog tudni válaszolni a kérdésekre.

Miután meggyőződtek arról, hogy valóban a 17. heti Ötöslottó jackpot-nyertesével van dolga, egyeztetnek egy személyes találkozót. Itt ellenőrzik a biztonsági azonosító kódot, éppen úgy, ahogyan azt a lottózós is ellenőrizné, tehát behelyezi egy gépbe, ami kiírja, hogy mekkora a nyeremény.

Ha ezen a procedúrán átesett, már csak egy (de lehetőleg inkább több) magyarországi lakossági forint folyószámlaszámot kell megadnia, amire átutalják a nyereményét. Miután megérkezett a pénz, nem tartják a kapcsolatot az újdonsült milliárdossal.
Az újdonsült milliárdosnak nyereményéért jelentkezni csak a sorsolás napjától számított 90 napig áll módjában.

A játékszervező azt tanácsolja, a nyertes alaposan gondolja végig, hogy szeretné-e, ha mások is értesülnének a nyereményről, és ennek tudatában ossza meg a jó hírt családjával, barátaival, ismerőseivel. Illetéktelen személynek ne mutassa meg a szelvényt, valamint az internetre feltenni a sem jó ötlet, mert ezzel beazonosíthatóvá válik.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?