2 °C Budapest

Októberben jöhet az új iPhone?

Pénzcentrum
2012. április 21. 13:01

Csak októberben dobhatja piacra az Apple a legújabb iPhone-t a Piper Jaffray elemzője szerint, aki korábban augusztusra várta az okostelefon 5-ös verziójának bemutatását. Tegnap jelentősebb esést mutatott az Apple árfolyama, a befektetők ugyanis aggódni kezdtek amiatt, hogy csúszni fog az iPhone 5.

Tegnap nagyobb esést szenvedtek el az Apple részvényei, miután egyik nagy beszállítója, a chipgyártó Qualcomm közölte, hogy kapacitáshiányokkal küzd. Ennek kapcsán pedig a befektetők amiatt kezdődtek aggódni, hogy késik az új iPhone bemutatása és piacra dobása, amit az év második felére vártak. A Piper Jaffray elemzője, aki korábban augusztusra várta az iPhone 5-öt, most azzal számol, hogy októberben jelenhet meg a készülék - írja a Bloomberg.

Októberben jöhet az új iPhone?


Az iPhone jelenleg az Apple húzóterméke, már bevételeinek több mint felét teszi ki. A jelenleg kapható legújabb verziót, az iPhone 4S-t tavaly októberben mutatta be a társaság, előtte jellemzően nyáron kerültek piacra az okostelefon új verziói. Ennek eredményeként a fogyasztók kivártak a vásárlással, ami a harmadik negyedéves értékesítési számokon éreztette is hatásait, viszont cserében a negyedik negyedévben robbanásszerűen növekedtek az okostelefon eladásai.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?