24 °C Budapest

Travelo: új utazási magazint indított a CEMP

Pénzcentrum
2011. november 25. 15:03

Travelo.hu néven mától új utazási magazinnal bővült a CEMP portfóliója - a cégcsoporthoz tartozik többek között az Index.hu, a Portfolio.hu, a Pénzcentrum.hu, az Inforadio.hu, a C-Travel.hu és a Napi Gazdaság is.

A Travelo szórakoztató utazási magazin, igen széles merítéssel - nem csak szállással és utazással foglalkozik, de a kapcsolódó témákkal is. Cikkeiben szerepelnek designszállodák, kül-és belföldi programok, utazáshoz hasznos kütyük és appok, kényelmes táskák nyaraláshoz.


Az oldal célja, hogy megkerülhetetlen legyen utazók és utazni vágyók számára is. Jó tippeket, érdekes írásokat, látványos fotókat kínál olvasóinak. Célja olyan tartalmat szolgáltatni, melyet az olvasók maguktól megosztanak a közösségi oldalakon ismerőseikkel. A kiadvány mobileszközökön is elérhető.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?