25 °C Budapest

Megújult az Electro World áruház az Arena Plazában

2010. július 5. 16:02

Megújult arculattal és üzletkialakítással nyílik meg ma az Arena Plazában található Electro World.

Újra megnyílt a felújított és jelentősen átalakított Electro World áruház az Aréna Plázában. A 3000 négyzetméteres műszaki cikk üzlet már az új Electro World áruházak arculatát követi, mind a rózsaszín színvilágot, mind az áruház berendezését, a polcsorok és áruk elhelyezését tekintve.

"Az elmúlt egy évben jelentős átalakításokat hajtottunk végre a teljes áruházláncban: új megállapodásokat kötöttünk a műszaki márkák hazai képviseleteivel, újratárgyaltuk a kedvezőtlen bérleti szerződéseinket, csökkentettük a túlzó áruházméreteket, és szervezeti átalakítások mentek végbe a cégnél. 2009 utolsó negyedévében pedig három új áruházat is nyitottunk - mondta Polgár Csaba, az Electro World ügyvezető igazgatója.

Az áruház átalakítása is része annak az új értékesítési stratégiának, amelyet az Electro World új tulajdonosa, az EW Electro Retail Ltd. egy évvel ezelőtt kezdett el annak érdekében, hogy új lendületet adjon a műszaki láncnak. Az előzetes adatok szerint az Electro World elmúlt pénzügyi évben keletkezett vesztesége jelentősen, kevesebb, mint a negyedére csökkent.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?