Kocsmába vitte az édesanyjától rabolt pénzt egy csongrádi férfi

MTI
2010. június 20. 16:02

Fenyegetéssel és ütlegeléssel szerzett pénzt saját idős édesanyjától egy csongrádi férfi, az így szerzett összeget elitta és játékgépbe dobta - adott tájékoztatást a rendőrség.

A 39 éves férfit édesanyja szombaton négyezer forinttal leküldte a boltba, hogy abból vásároljon be, a gyanúsított azonban az élelmiszerüzlet helyett a kocsma felé vette az irányt, ahol hamar elitta, illetve játékgépbe dobta a pénzt - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi hazament, hogy megint pénzt kérjen édesanyjától. Az idős asszony nem akart neki adni, azonban fia közölte vele, hogy "nagy baj lesz, ha nem kap még pénzt!", s hogy szavainak nyomatékot adjon, lökdöste és meg is ütötte édesanyját, aki így jobbnak látta, ha engedelmeskedik. A jelenet a nap folyamán még többször megismétlődött, az idős asszony ezért segítséget kért.

A csongrádi rendőrök előállították a 39 éves munkanélküli elkövetőt, akit kihallgatása után rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe is vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A férfiról kiderült, pszichiátriai kezelés alatt áll - tudatta a főhadnagy.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?