10 °C Budapest

Veszély! Fertőzött Pick-termékek a Reál üzletekben!

2010. április 13. 15:32

"Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Reál márkatermékek minőségellenőrzése során kiderült, hogy két termék, a Pick Szeged Zrt. által gyártott "Reál Párizsi szeletelt 150g" és "Reál Sonka szeletelt 100g" Listeria Monocytogenes fertőzöttsége az előírt határ feletti, így a két termék fogyasztása az egészségre ártalmas lehet" -írja az áruházlánc mai közleményében. 

A termékek visszahívása az üzletek polcairól a vizsgálat eredményét követően azonnal megtörtént, kérjük azonban azon vásárlóinkat, akik az elmúlt napokban vásároltak a Reál Párizsi szeletelt 150 gr L0077-es tételszámú, vagy Reál Sonka szeletelt 100 gr-os L10085-ös tételazonosítóval ellátott termékekből, azokat ne fogyasszák el! Ezen termékek a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

A Reál termékek minősége a gyártói ellenőrzések mellett független szakértő szervezetek segítségével is folyamatosan ellenőrzésre kerül, ezen ellenőrzéseknek köszönhető, hogy a fertőzést sikerült felismerni és a veszélyesnek ítélt két terméket azonnal visszahívni az üzletek polcairól.

A fertőzésveszély kizárólag a Pick Szeged Zrt. által gyártott "Reál Párizsi szeletelt 150g" és "Reál Sonka szeletelt 100g" esetében áll fenn, a forgalmazott egyéb termékek biztonsággal fogyaszthatók.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem