Olaszországból szeretettel: több tonna szalmonellás tojást kaptunk

Pénzcentrum
2010. április 6. 10:32

Péksüteményekbe, tésztákba is kerülhetett az az olasz eredetű tojáslé, amely szalmonellabektériummal fertőződve, rendkívül olcsón került a magyar piacra -írja a Magyar Nemzet.

A Baromfi Terméktanács által lebuktatott veszélyes termékből az év eleje óta havi másfél-két tonnát hozhattak Magyarországra. A tojáslevet a sütőipari cégek a friss tojáshoz hasonlóan használják fel termékeik elkészítésekor.

Az Olaszországból származó termékeket rendkívül olcsón adták a magyar piacon, azt lehetett feltételezni, mindössze 8 forintos tojásokból állították elő.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22