Változtat árain az ismert fapados!

Pénzcentrum
2010. március 29. 15:32

A Germanwings új, háromféle tarifán alapuló árstruktúrát vezetett be. A német diszkont légitársaság utasai ezentúl a "Best", a "Flex" és a "Basic" tarifák közül tudják kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet a www.germanwings.com honlapon.

"Best" tarifa
Az új "Best" tarifa egyértelmű árelőnyt jelent az utasok számára. Különlegessége, hogy a kedvező jegyár és néhány kiegészítő szolgáltatás egyetlen csomagban egyesül. A "Best" tarifa a repülőjegy, az ülőhely-foglalás, egy darab feladott poggyász és egy fedélzeti snack árát tartalmazza. Ezen tarifa előnye, hogy az utasok a kiegészítő szolgáltatásokhoz 25%-kal kedvezőbb áron juthatnak hozzá.

"Flex" tarifa
A korábban díjmentes ülőhely-foglalást és az első poggyász díjmentes feladását tartalmazó "Flex" tarifa további kiegészítő szolgáltatással bővült. Az új árstruktúra szerint a "Flex" tarifát választó utasok egy snack és egy ital elfogyasztására jogosultak a fedélzeten. Az utasok továbbra is dupla mérföldet kapnak a Boomerang Club törzsutas programban. A repülőjegyek átfoglalására extra költség nélkül nyílik lehetőségük, míg a foglalás lemondása esetén 25 euró fizetendő.

"Basic" tarifa
A "Basic", vagyis az alap tarifa változatlan maradt. Az olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint pl. az előzetes ülőhely-foglalás, vagy poggyász feladás a repülőjegyen kívül, külön kell foglalni. A fedélzeten elfogyasztott étel és ital pedig külön díj ellenében rendelhető.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?