22 °C Budapest

Változtat árain az ismert fapados!

Pénzcentrum
2010. március 29. 15:32

A Germanwings új, háromféle tarifán alapuló árstruktúrát vezetett be. A német diszkont légitársaság utasai ezentúl a "Best", a "Flex" és a "Basic" tarifák közül tudják kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet a www.germanwings.com honlapon.

"Best" tarifa
Az új "Best" tarifa egyértelmű árelőnyt jelent az utasok számára. Különlegessége, hogy a kedvező jegyár és néhány kiegészítő szolgáltatás egyetlen csomagban egyesül. A "Best" tarifa a repülőjegy, az ülőhely-foglalás, egy darab feladott poggyász és egy fedélzeti snack árát tartalmazza. Ezen tarifa előnye, hogy az utasok a kiegészítő szolgáltatásokhoz 25%-kal kedvezőbb áron juthatnak hozzá.

"Flex" tarifa
A korábban díjmentes ülőhely-foglalást és az első poggyász díjmentes feladását tartalmazó "Flex" tarifa további kiegészítő szolgáltatással bővült. Az új árstruktúra szerint a "Flex" tarifát választó utasok egy snack és egy ital elfogyasztására jogosultak a fedélzeten. Az utasok továbbra is dupla mérföldet kapnak a Boomerang Club törzsutas programban. A repülőjegyek átfoglalására extra költség nélkül nyílik lehetőségük, míg a foglalás lemondása esetén 25 euró fizetendő.

"Basic" tarifa
A "Basic", vagyis az alap tarifa változatlan maradt. Az olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint pl. az előzetes ülőhely-foglalás, vagy poggyász feladás a repülőjegyen kívül, külön kell foglalni. A fedélzeten elfogyasztott étel és ital pedig külön díj ellenében rendelhető.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24