33 °C Budapest

Torkos Csütörtök: Még ma foglalj asztalt!

2010. február 2. 04:32

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. a 2010-es Fesztiválok Éve keretében is meghirdette az immár védjeggyé vált Torkos Csütörtök akciót. 2010-ben az akció február 18-ára esik. Eddig ezernél is több étterem csatlakozott, és akár online is foglalhatunk asztalt.

2010-ben, a Torkos Csütörtök napján, azaz február 18-án a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak. A www.menjunkenni.hu honlapon megtalálhatjuk azon vendéglők listáját, amelyek február 18-án 50%-os kedvezményt biztosítanak teljes étel- és italkínálatukból, helyben fogyasztás esetén.

A szervezők a korábbi évek tapasztalatai alapján azt tanácsolják, érdemes a kiszemelt éttermekben előre telefonon, vagy e-mailben helyet foglalni. A NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, a Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, s mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni. Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés 48 órán belül érkezik meg, e-mailben.

A honlap tanulsága szerint még ezernél is több étteremben van szabad hely február 18-ára, azonban sok esetben már csak ebédidőre, illetve a délutáni órákra kaphatunk szabad asztalt.

Hárman a legjobbak közül

Mint arról a Pénzcentrum néhány napja beszámolt, a Dining Guide gasztronómiai szaklap kihirdette a -szakértő zsűri által- legjobbnak tartott magyar éttermek listáját. A TOP 10 étterem közül három - a Costes, a Babel, és a Kistücsök- is szerepel a Torkos Csütörtökhöz csatlakozott vendéglátóhelyek sorában.  TOP 10: Magyarország legjobb éttermei


Fotó: babeldelicate.hu


Az év éttermének választott Costes-ben is féláron fogyaszthatnak azok a szerencsések, akiknek sikerült asztalt kapniuk. Az étterem honlapja szerint ugyanis a Torkos Csütörtökre sajnos már nem tudnak foglalást felvenni. Hasonló közlemény szerepel a Babel kezdőlapján is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A balatonszemesi Kistücsökben sincs már sok hely: mint megtudtuk, 18-án ebédidőben, és délután 5 óráig tudnak asztalt biztosítani.

Szigorodnak a csatlakozás feltételei

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy február 18-án egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, bármilyen - az év többi szakában is elfogadott - fizetési mód választása esetén. A csatlakozás feltétele tehát a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt 'a la carte' étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása és az ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSRA együttesen, azaz a számla teljes végösszegéből adott 50%-os kedvezmény! Az akcióban részt venni kívánó éttermek, ill. vendéglátóhelyek 2010. február 15-én 11:00 óráig jelentkezhetnek.

(Címlapkép: babeldelicate.hu)

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 1. péntek
Tihamér, Annamária
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?