31 °C Budapest

Torkos Csütörtök: Még ma foglalj asztalt!

2010. február 2. 04:32

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. a 2010-es Fesztiválok Éve keretében is meghirdette az immár védjeggyé vált Torkos Csütörtök akciót. 2010-ben az akció február 18-ára esik. Eddig ezernél is több étterem csatlakozott, és akár online is foglalhatunk asztalt.

2010-ben, a Torkos Csütörtök napján, azaz február 18-án a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak. A www.menjunkenni.hu honlapon megtalálhatjuk azon vendéglők listáját, amelyek február 18-án 50%-os kedvezményt biztosítanak teljes étel- és italkínálatukból, helyben fogyasztás esetén.

A szervezők a korábbi évek tapasztalatai alapján azt tanácsolják, érdemes a kiszemelt éttermekben előre telefonon, vagy e-mailben helyet foglalni. A NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, a Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, s mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni. Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés 48 órán belül érkezik meg, e-mailben.

A honlap tanulsága szerint még ezernél is több étteremben van szabad hely február 18-ára, azonban sok esetben már csak ebédidőre, illetve a délutáni órákra kaphatunk szabad asztalt.

Hárman a legjobbak közül

Mint arról a Pénzcentrum néhány napja beszámolt, a Dining Guide gasztronómiai szaklap kihirdette a -szakértő zsűri által- legjobbnak tartott magyar éttermek listáját. A TOP 10 étterem közül három - a Costes, a Babel, és a Kistücsök- is szerepel a Torkos Csütörtökhöz csatlakozott vendéglátóhelyek sorában.  TOP 10: Magyarország legjobb éttermei


Fotó: babeldelicate.hu


Az év éttermének választott Costes-ben is féláron fogyaszthatnak azok a szerencsések, akiknek sikerült asztalt kapniuk. Az étterem honlapja szerint ugyanis a Torkos Csütörtökre sajnos már nem tudnak foglalást felvenni. Hasonló közlemény szerepel a Babel kezdőlapján is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A balatonszemesi Kistücsökben sincs már sok hely: mint megtudtuk, 18-án ebédidőben, és délután 5 óráig tudnak asztalt biztosítani.

Szigorodnak a csatlakozás feltételei

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy február 18-án egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, bármilyen - az év többi szakában is elfogadott - fizetési mód választása esetén. A csatlakozás feltétele tehát a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt 'a la carte' étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása és az ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSRA együttesen, azaz a számla teljes végösszegéből adott 50%-os kedvezmény! Az akcióban részt venni kívánó éttermek, ill. vendéglátóhelyek 2010. február 15-én 11:00 óráig jelentkezhetnek.

(Címlapkép: babeldelicate.hu)

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 22. 14:06