-1 °C Budapest

Riadalom! Elöntötte a víz az óbudai Auchant!

2009. december 17. 13:24

Ma 13 órakor a Pénzcentrum helyszínen tartózkodó munkatársának szeme láttára esett szét az élő pontyok tárolására használt akvárium az óbudai Auchan áruházban. Az üvegmedence hibás elemét kicserélték, a halak összeszedése és a víz összegyűjtése jelenleg is tart.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A kifolyt víz több tíz négyzetméteren terült szét a vevőtérben. A víz befolyt a hűtők alá, ahol elektromos vezetékek húzódnak, elosztók és hosszabbítók sorakoznak.

A vásárlókat nem szólították fel a részleg elhagyására, de a halak és a víz összegyűjtésével illetve felszedésével foglalkozó munkatársak figyelmeztették őket, hogy kerüljék ki az elárasztott zónát. Mégis többen voltak, akik vízben állva vártak sorukra a halaspultnál. Volt olyan dolgozó, aki viccelődve azt tanácsolta a vásárlóknak, próbálják meg úszva megözelíteni a pultot.

 

(Képünk illusztráció)


A rendet takarítógépekkel és felmosókkal próbálták helyreállítani, a kifolyt halak további sorsa egyelőre nem ismert. Az akvárium előtt sorban állók lába vizes lett, egyéb személyi sérülés nem történt.

Harminc perccel az akvárium szétesése után még mindig folyt a kiömlött víz feltakarítása. A hűtőpult munkatársától kapott információ szerint lehet kapni élőpontyot, igaz, csak 3 kg-nál nagyobb példányokat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?