-5 °C Budapest

Riadalom! Elöntötte a víz az óbudai Auchant!

2009. december 17. 13:24

Ma 13 órakor a Pénzcentrum helyszínen tartózkodó munkatársának szeme láttára esett szét az élő pontyok tárolására használt akvárium az óbudai Auchan áruházban. Az üvegmedence hibás elemét kicserélték, a halak összeszedése és a víz összegyűjtése jelenleg is tart.

A kifolyt víz több tíz négyzetméteren terült szét a vevőtérben. A víz befolyt a hűtők alá, ahol elektromos vezetékek húzódnak, elosztók és hosszabbítók sorakoznak.

A vásárlókat nem szólították fel a részleg elhagyására, de a halak és a víz összegyűjtésével illetve felszedésével foglalkozó munkatársak figyelmeztették őket, hogy kerüljék ki az elárasztott zónát. Mégis többen voltak, akik vízben állva vártak sorukra a halaspultnál. Volt olyan dolgozó, aki viccelődve azt tanácsolta a vásárlóknak, próbálják meg úszva megözelíteni a pultot.

 

(Képünk illusztráció)


A rendet takarítógépekkel és felmosókkal próbálták helyreállítani, a kifolyt halak további sorsa egyelőre nem ismert. Az akvárium előtt sorban állók lába vizes lett, egyéb személyi sérülés nem történt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Harminc perccel az akvárium szétesése után még mindig folyt a kiömlött víz feltakarítása. A hűtőpult munkatársától kapott információ szerint lehet kapni élőpontyot, igaz, csak 3 kg-nál nagyobb példányokat.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?