7 °C Budapest

Auchan "Value": több száz saját márkás termék érkezik

Pénzcentrum
2009. október 16. 09:02

Az elmúlt hónapokban elkezdte leküzdeni a saját márkás termékek piacán mért lemaradását az Auchan Magyarország Kft. A társaság tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy összeállította első saját termékportfólióját Magyarországon - írja a Napi.

Első körben 300 termékkel jelentek meg, amit az év végére 800-ra kívánnak bővíteni. A cél az Auchannál is ugyanaz, mint a legnagyobb versenytársnál: a saját márka nem a legolcsóbb kategóriát váltja ki, hanem a minőségi márkás termékeknek nyújt alternatívát, lehetőleg 20 %-kal alacsonyabb áron.

A termékpaletta egy részét olyan saját márkás termékek adják, amelyek a lánc francia üzleteiben is megtalálhatók, más részük viszont itthon beszerzett, magyar piacra készült. Az importtermékeket idővel szeretnék magyar beszállítói termékekre cserélni. A válság miatt a forgalom csökkenésével számolnak, ugyanakkor nem kizárt, hogy az új áruház bevételeivel együtt meglesz a tavalyi 244 milliárd forint.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem