5 °C Budapest

Nagy elismerésben részesült az InfoRádió

2009. december 14. 10:32

Az InfoRádió Szerkesztősége nyerte el a "Versenykultúráért Média" díjat, melyet idén első alkalommal adott át Nagy Zoltán, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke. A díjat Módos Márton főszerkesztő vette át. A rádió évek óta rendkívül nagy teret szentel a közösségi és magyar versenyhatóság tevékenységének részletes és közérthető bemutatására - állapította meg a GVH.

Nagy Zoltán, a GVH elnöke pénteken adta át a GVH Versenykultúra Központja (VKK) által alapított "Versenykultúráért", valamint a "Versenykultúráért Média" díjakat. A "Versenykultúráért" díj idén negyedszer, míg a "Versenykultúráért Média" díj első alkalommal került átadásra. Az előbbi elismerést azok a versenyhivatalon kívül tevékenykedő szakemberek kaphatják meg, akik az adott évben a legtöbbet teszik a versenykultúra fejlesztéséért Magyarországon. Idén az elismerésben Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója részesült. Utóbbi díjat, amit az InfoRádió Szerkesztősége nyert el, a Szerkesztőség nevében a főszerkesztő, Módos Márton vette át. A Versenykultúráért Média Díjat annak a szerkesztőségnek, újságírónak adományozza a GVH, aki élen jár a közvélemény versenypolitikai, versenyjogi tájékoztatásában. Az ünnepség díszvendége Nagy-Britannia magyarországi nagykövete, Gregory John Dorey volt, aki ez alkalomból ünnepi beszédet is mondott - közölte a GVH.

További részletekért kattintson ide.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?