11 °C Budapest

Szánalmas Aldi-akció: 1 forintos árcsökkentés

2009. június 22. 14:02

Színes szórólapokon hirdeti legújabb akcióját az Aldi. A német tulajdonú áruházlánc gyakorlatilag előrehozza az alapvető élelmiszerek áfacsökkentését, azonban a gyakorlatban ez csak pár forintot jelent.

"A július 1-től hatályos, 20%-ról 18%-ra történő áfamódosítás miatt mi már június 21-től több, mint 100 áfaváltozás által érintett termék esetén csökkentjük az árakat.

Megbízhat árainkban!

Az általunk megszerzett árelőnyt következetesen és folyamatosan továbbadjuk vásárlóinknak. Erre törekszünk most és a jövőben is" - hangzatos jelszavak az Aldi honlapján és legfrissebb szórólapjain.

A német tulajdonú áruházlánc tehát előbbre hozta az alapvető élelmiszerek áfacsökkentését. A cég honlapján 71 olyan termék szerepel, amelynek csökkent az ára június 21-től, azaz vasárnaptól.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Igazán szép gesztus az Alditól -gondolhatnánk- hogy 10 nappal az adóváltozások előtt már csökkenti az árakat, azonban téved, aki a hatalmas reklámkampány miatt óriási akciókra számít. A legtöbb termék ára ugyanis 4(!) forinttal csökken, így például a Milfina trappista sajt 279 forint helyett 275 forintba kerül (125g/csomag), a BIAC probiotikus desszert 179 forint helyett mindössze 175 forint (200g/pohár), a Milfina sovány túró 199 forint helyett 195 forint (250g/tégely), a Frissen a péktől fehér kenyér kilója 249 forint helyett csak 245 forintba kerül. A tejes kifli és a vizes zsemle ugyanakkor kerek 1 forinttal lett olcsóbb. (Vannak olyan termékek -például tej, kenyér- amelyek ára nagyobb mértékben, 10 forinttal csökkent.)

Arról nincsenek információink, hogy mennyibe került a szórólapok előállítása és terjesztése.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 4. hétfő
Kázmér
10. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem