15 °C Budapest

Már belépőjegyet is vehetsz részletre

2009. május 29. 11:02

A Hegyalja Fesztivál rajongói nem a fesztiválon, sokkal inkább a fesztiválra spórolnak. A korábbi évek hasonló időszakához képest többen váltottak bérletet a május 31-i első sávugrás előtt.

A hegyaljások a válság ellenére sem mondanak le arról, hogy július 15. és 19. között Tokajban bulizzanak. A pénzügyeiket tudatosan kezelő fesztiválozóknak még két napjuk van, hogy kedvezményesen, 12.500 forintért váltsanak Hegyalja Bérletet.

Május 31-ig változatlan áron, 12.500,- Ft-ért szerezhető be a négynapos bérlet, június 1-től, az első sávugrás után a Hegyalja Bérlet 13.900 forintba kerül. A jó hír, hogy az emelkedő ÁFÁ-t a hegyaljások legyőzték: azaz a tokaji fesztivál szervezői nem építik be az ÁFA emelést a jegyárakba. Hegyaljára menni annyiba kerül, amennyiért a szervezők hónapokkal ezelőtt meghirdették.

Akiknek egy összegben megerőltető lenne megváltania a bérletet a négynapos zenés nyaralásra, a nyári fesztiválok között egyedülálló módon Hegyalja RészletBérletet vásárolva hallgathatja meg Tokaj-Rakamazon az összesen 200 fellépő koncertjét. A fesztiválpiac másik hegyaljás etalonja, hogy a részletfizetés ütemezését mindenki maga alakíthatja.
A RészletBérlet teljes hiteldíj-mutatója 0%, teljes hegyalja-mutatója viszont 100% - azaz ez a bérlet is ugyanazt kínálja használójának, mint az egy összegben megvásárolt bérlet: minden színpadot, minden programot, sátorhelyet és felhőtlen nyaralást sok mulatsággal.

Július 13-ig három részletben válthatsz jegyet a Tokaj-Rakamazi fesztiválra, a három darabos Hegyalja RészletBérletet a hegyaljások a kapunál karszalagra váltják.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Akik a RészletBérletek gyűjtését később kezdik, és nem sikerül mindhárom darabot megváltaniuk július 13-ig, azoknak sem kell aggódniuk: a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel - azaz ez a befektetés semmiképpen sem veszítheti el értékét. A helyszínen váltott 17.900 Ft-os bérletnél mindenképpen kedvezőbb a RészletBérlet, a legjobban azonban az jár, aki, ha eddig nem tette meg, a következő négy napban vált bérletet a Hegyaljára. A megemelt ÁFA a legtöbb nyári fesztivállal ellentétben egyik Hegyalja Bérlet árába sem épül be.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem