21 °C Budapest

Válságálló családi csomag: új márkacsaládokat vezet be a Tesco!

Pénzcentrum
2009. április 14. 12:45

Családi Márkák néven új márkacsaládokat vezet be a Tesco Magyarországon, jelentették be ma Budaörsön. A több száz termékből álló új márkák jó minőséget kínálnak kiváló áron, reagálva a háztartások egyre nehezebb helyzetére és az ezzel összefüggő vásárlói árérzékenységre.

Új, alacsony árú, ámde jó minőségű termékek jelennek meg mától a hazai Tesco áruházak polcain. Az úgynevezett Családi Márkák jelenleg mintegy 120 különböző terméket ölelnek fel, köztük olyan mindennapi fogyasztási cikkeket, mint a kávé, a gyümölcslevek, rizs, tészta, édességek, készételek, kozmetikumok, háztartási vegyi áru, stb. A tervek szerint a következő néhány hónap során mintegy 300-ra nő majd az új márkanevek alatt megjelenő termékek száma.


A Tesco folyamatosan felméri a vásárlói igényeket, melyek egyértelműen azt mutatják, hogy a vevők nagy része a márkatermékeket részesíti előnyben. Ugyanakkor a felmérések szerint egyre fontosabb tényezővé válik az ár: a vásárlók olcsó, de jó minőségű termékeket szeretnének. A fogyasztói igények figyelembevételével a Tesco mostantól megoldást kínál erre az igényre.


Az áruházlánc a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel olyan, diszkont árú termékek forgalmazását kezdi meg, melyek segítenek a családoknak abban, hogy kevesebbet költsenek a heti bevásárlások során, de közben ne kényszerüljenek kompromisszumra a minőség terén. A Családi Márkák az eddigi termékkínálaton felül kerülnek bevezetésre, így az eddigi jól megszokott Tesco termékcsaládok és a közismert márkák is megmaradnak. A márkás termékek mellett a Tesco Value termékcsalád az olcsó alapvető termékeket, a Tesco Színes pedig a kedvező áron elérhető minőségi termékeket öleli fel. A minden áruházban elérhetővé váló új márkákkal tehát jelentősen bővül az árukínálat is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Tisztában vagyunk vele, hogy a nehéz időkben mindenki kétszer megnézi, mi mennyibe kerül. Azt is tudjuk, hogy egyrészt szeretnének minél többet megspórolni a vásárlók, másrészt nem akarnak a megszokottnál gyengébb minőségű termékeket vásárolni. Ezt szeretnénk megoldani az új márkacsaládok bevezetésével, mely a család minden tagja számára tartogat újdonságokat - mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Forrás: Tesco-Global Áruházak Zrt., MTI

NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem