2 °C Budapest

Április 24-ig lehet pályázni a Tesco 40 millió forintos támogatására!

2009. április 10. 14:15

A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2003-ban hirdette meg először az Év támogatottja programot Magyarországon, mely hátrányos helyzetű fiatalok támogatását, illetve helyzetük javítását célzó programok, események felkarolását tűzte ki céljául. Az idei Év támogatottja címmel járó 40 millió forintos keretösszeg elnyerésére április 24-éig lehet pályázni.

2003-ban indult útjára a Tesco-Global Áruházak Zrt. az Év támogatottja elnevezésű programja Magyarországon. Kezdetben hat város tizenöt intézményének segített adományt gyűjteni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével a Tesco, míg 2004-ben kilenc város tizenhárom gyermekintézményét támogatta az Aranyág Alapítványon keresztül.

2005-ben a Mosoly Alapítvány segítségével a gyermekek lelki rehabilitációjához járult hozzá, 2006-ban a Kézenfogva Alapítvány, 2007-ben a Salva Vita Alapítvány, tavaly pedig az Ability Park nyerte el a Tesco támogatását. 2008-ban a Procter&Gamble is csatlakozott a kezdeményezéshez, így a megpályázható keretösszeg a korábbi 20 millióról 40 millió forintra emelkedett.

2009. április 24-éig várják a kiírók kiemelten közhasznú szervezetek, egyesületek, alapítványok pályázatait. Ezúttal olyan program támogatása a cél, amely elősegíti, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek, illetve 18 év alatti fiatalok egészséges életmódot folytassanak, és egyben lehetőséget kapjanak a megfelelő fejlődésre.

A 2009-2010-es program számára rendelkezésre álló keret 40 millió forint, melyből 20 milliót a Tesco, 20 milliót pedig a Procter&Gamble biztosít a pályázat nyertesének.

Az Év támogatottja 2009 programra olyan pályázók jelentkezését várják elsősorban a kiírók, melyek az egy éves időtartamot lefedő akciótervvel és annak megvalósításhoz nélkülözhetetlen országos kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

A részletes pályázati kiírás, valamint az adatlap letölthető a http://azevtamogatottja.tesco.hu/, továbbá a www.niok.hu, valamint a www.pafi.hu weboldalról. A Tesco honlapján a programról, a két vállalat filozófiájáról, célkitűzéseiről és eredményeiről is találhat bővebb információt az érdeklődő.

Forrás: Tesco-Global Áruházak Zrt.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58