3 °C Budapest

Meglesték Obama hívásait - az állásukba került

Pénzcentrum
2008. november 24. 14:00

Az USA egyik legnagyobb mobilszolgáltatója, a Verizon Wireless vezérigazgatója beismerte, hogy néhány alkalmazott hozzáfért Barack Obama magántelefonjának személyes adataihoz, így a kimenő és bejövő hívásokéhoz, azonban sem azok, sem szöveges üzeneteinek tartalmát nem figyelték meg.

Ennek ellenére az esettel összefüggésbe került alkalmazottaknak azonnali hatállyal felmondtak, és a vezérigazgató megígérte, hogy fegyelmi eljárást is indítanak, amennyiben ez szükségessé válik, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő, nem csak magas beosztású emberek, de átlagpolgárok esetében sem.

Kérdéses persze, hogy az eset kiszivárgása után hányan bíznak meg az említett szolgáltatóban, hiszen nem kell ahhoz elnöknek lenni, hogy kellemetlenséget okozzon, ha mások is betekintést nyernek telefonhívásainkba.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57