8 °C Budapest

Új golfpálya Budapesten

Pénzcentrum
2008. november 11. 09:45

A jövő év második felében adja át az Academy Golf Club Budapest létesítményt a GolfInvest Hungary Kft. Budapest. A pálya Bécsi út-Kiscelli Múzeum-Remetehegyi út-Perényi út által határolt lankás területen lesz megtalálható - olvasható a Világgazdaságban.

A CIB Lízing finanszírozásában megvalósuló, közel 1,5 milliárd forintért felépülő centrum üzemeltetője a fejlesztő lesz. A klub az amerikai típusú golfklubok fejlesztési koncepcióját követi, melynek része a többszintes, 40 elütőhelyet magában foglaló, megvilágított driving range és egy különleges kilenclyukú executive golfpálya, valamint a 2000 négyzetméteres területen elhelyezkedő, a legfontosabb ütésformák gyakorlását elősegítő short game practice area.

A kétszintes, 500 négyzetméteres klubházban kap helyet a recepció, a golf shop, az öltözők, a golfjátékot elemző helyiség, a club lounge, egy kávézó, s több tárgyaló- és tanácsterem. Az épülethez kapcsolódik egy 500 négyzetméteres rendezvényközpont is, amely akár 400 fős fogadások, vállalati partik, divatbemutatók és esküvők lebonyolítására is alkalmas lesz.

EZT OLVASTAD MÁR?