Új golfpálya Budapesten

Pénzcentrum
2008. november 11. 09:45

A jövő év második felében adja át az Academy Golf Club Budapest létesítményt a GolfInvest Hungary Kft. Budapest. A pálya Bécsi út-Kiscelli Múzeum-Remetehegyi út-Perényi út által határolt lankás területen lesz megtalálható - olvasható a Világgazdaságban.

A CIB Lízing finanszírozásában megvalósuló, közel 1,5 milliárd forintért felépülő centrum üzemeltetője a fejlesztő lesz. A klub az amerikai típusú golfklubok fejlesztési koncepcióját követi, melynek része a többszintes, 40 elütőhelyet magában foglaló, megvilágított driving range és egy különleges kilenclyukú executive golfpálya, valamint a 2000 négyzetméteres területen elhelyezkedő, a legfontosabb ütésformák gyakorlását elősegítő short game practice area.

A kétszintes, 500 négyzetméteres klubházban kap helyet a recepció, a golf shop, az öltözők, a golfjátékot elemző helyiség, a club lounge, egy kávézó, s több tárgyaló- és tanácsterem. Az épülethez kapcsolódik egy 500 négyzetméteres rendezvényközpont is, amely akár 400 fős fogadások, vállalati partik, divatbemutatók és esküvők lebonyolítására is alkalmas lesz.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?