6 °C Budapest

Alapjaiban változhatnak meg az tévézési szokások

Pénzcentrum
2008. október 14. 18:00

Legalábbis úgy tűnik, hogy a Google-tulajdonban álló YouTube közösségi video-megosztó oldalnak nem elég a felhasználók által szorgalmasan feltöltögetett tartalom, mostantól teljes, természetesen tévéreklámok által tarkított televíziós show-műsorok is láthatóak majd.

Az elsők között a CBS csatornája csapott le a lehetőségre, de a YouTube szóvivőjének közlése szerint heteken belül újabb szolgáltatók megjelenése várható.

A CBS megjelenése egyébként nem is olyan nagy meglepetés, mivel a csatorna műsorai eddig is elérhetőek voltak a különböző partner-oldalakon. Egészen pontosan a hír szencáció-értéke, hogy a műsorok a YouTube-on jelennek meg, amely egyébként a mezei felhasználók által feltölthető videók hosszát limitálja.

Mindemellett egy programozási újdonsággal is előrukkolt a video-megosztó, melyen a Theater View segítségével szélesvásznú üzemmódban láthatjuk a kiválasztott műsorokat. A CBS műsorai egyenlőre csak az Egyesült Államokból nézhetőek, azonban a szóvivő abbéli reményeit fejezte ki, hogy a közeljövőben bárhonnan nézhetőek lesznek a "hosszú" videók.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem