Wizz Air újabb A320-as repülőgéppel és új útvonalakkal bővíti budapesti bázisát

Pénzcentrum
2008. október 13. 14:11

Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette, hogy 2009 áprilisától újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel és új útvonalakkal bővíti magyarországi üzemelését.

A jövő tavasszal érkező gép már a harmadik Wizz Air repülőgép lesz Budapesten. Ezáltal a légitársaság sűríti már meglévő járatait és tovább bővíti útvonalhálózatát. 2009. április 1-től a Wizz Air utasai Madridba és Nápolyba is eljuthatnak, valamint újra nyílnak a Budapest-Barcelona és Budapest-Oslo Torp útvonalak is. Az idei évhez képest 2009-ben 30%-kal növekszik a Wizz Air kapacitása.

Új és újra indított útvonalak:


Járatsűrítések:


Repülőjegyek megvásárolhatók a wizzair.com weboldalon és a call centeren keresztül (06 90 181 181).

"A Wizz Air budapesti növekedése további olcsó utazási lehetőségeket kínal az utazók számára, ami különösen erős igényként jelentkezik az egyre mélyülő pénzügyi válság fényében. A Wizz Air arra is készen áll, hogy kiszolgálja azon légitársaságok utasait, amelyeknek nem sikerül majd megküzdeni pénzügyi problémaikkal a téli időszakban." - mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. "A Wizz Air hálozata 16 célállomásra növekszik, Norvégiától Spanyolországig, az Egyesült Kiralyságtól Olaszországig. Ezen felül, hamarosan jelentkezünk a jövő évi nyári járatainkkal is." - tette hozza.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

2009-ben a Wizz Air több, mint egymillió utas elszállítását tervezi Magyarországon, 30%-kal többet, mint 2008-ban. A légitársaság 2009 áprilisára heti 72 járatot üzemeltet majd 15 útvonalon.

Wizz Air fiatal Airbus A320-as típusú repülőgépekből álló flottát üzemel. Magyarországról, Lengyelországból, Horvátországból, Bulgáriából és Romániából indít járatokat Európa-szerte, valamint nemrég indította el belföldi járatait Ukrajnában. Az elmúlt 12 hónapban a cég 5,5 millió utast szállított.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?