4 °C Budapest

Wizz Air újabb A320-as repülőgéppel és új útvonalakkal bővíti budapesti bázisát

Pénzcentrum
2008. október 13. 14:11

Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette, hogy 2009 áprilisától újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel és új útvonalakkal bővíti magyarországi üzemelését.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A jövő tavasszal érkező gép már a harmadik Wizz Air repülőgép lesz Budapesten. Ezáltal a légitársaság sűríti már meglévő járatait és tovább bővíti útvonalhálózatát. 2009. április 1-től a Wizz Air utasai Madridba és Nápolyba is eljuthatnak, valamint újra nyílnak a Budapest-Barcelona és Budapest-Oslo Torp útvonalak is. Az idei évhez képest 2009-ben 30%-kal növekszik a Wizz Air kapacitása.

Új és újra indított útvonalak:


Járatsűrítések:


Repülőjegyek megvásárolhatók a wizzair.com weboldalon és a call centeren keresztül (06 90 181 181).

"A Wizz Air budapesti növekedése további olcsó utazási lehetőségeket kínal az utazók számára, ami különösen erős igényként jelentkezik az egyre mélyülő pénzügyi válság fényében. A Wizz Air arra is készen áll, hogy kiszolgálja azon légitársaságok utasait, amelyeknek nem sikerül majd megküzdeni pénzügyi problémaikkal a téli időszakban." - mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. "A Wizz Air hálozata 16 célállomásra növekszik, Norvégiától Spanyolországig, az Egyesült Kiralyságtól Olaszországig. Ezen felül, hamarosan jelentkezünk a jövő évi nyári járatainkkal is." - tette hozza.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

2009-ben a Wizz Air több, mint egymillió utas elszállítását tervezi Magyarországon, 30%-kal többet, mint 2008-ban. A légitársaság 2009 áprilisára heti 72 járatot üzemeltet majd 15 útvonalon.

Wizz Air fiatal Airbus A320-as típusú repülőgépekből álló flottát üzemel. Magyarországról, Lengyelországból, Horvátországból, Bulgáriából és Romániából indít járatokat Európa-szerte, valamint nemrég indította el belföldi járatait Ukrajnában. Az elmúlt 12 hónapban a cég 5,5 millió utast szállított.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20