8 °C Budapest

Wizz Air újabb A320-as repülőgéppel és új útvonalakkal bővíti budapesti bázisát

Pénzcentrum
2008. október 13. 14:11

Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette, hogy 2009 áprilisától újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel és új útvonalakkal bővíti magyarországi üzemelését.

A jövő tavasszal érkező gép már a harmadik Wizz Air repülőgép lesz Budapesten. Ezáltal a légitársaság sűríti már meglévő járatait és tovább bővíti útvonalhálózatát. 2009. április 1-től a Wizz Air utasai Madridba és Nápolyba is eljuthatnak, valamint újra nyílnak a Budapest-Barcelona és Budapest-Oslo Torp útvonalak is. Az idei évhez képest 2009-ben 30%-kal növekszik a Wizz Air kapacitása.

Új és újra indított útvonalak:


Járatsűrítések:


Repülőjegyek megvásárolhatók a wizzair.com weboldalon és a call centeren keresztül (06 90 181 181).

"A Wizz Air budapesti növekedése további olcsó utazási lehetőségeket kínal az utazók számára, ami különösen erős igényként jelentkezik az egyre mélyülő pénzügyi válság fényében. A Wizz Air arra is készen áll, hogy kiszolgálja azon légitársaságok utasait, amelyeknek nem sikerül majd megküzdeni pénzügyi problémaikkal a téli időszakban." - mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. "A Wizz Air hálozata 16 célállomásra növekszik, Norvégiától Spanyolországig, az Egyesült Kiralyságtól Olaszországig. Ezen felül, hamarosan jelentkezünk a jövő évi nyári járatainkkal is." - tette hozza.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

2009-ben a Wizz Air több, mint egymillió utas elszállítását tervezi Magyarországon, 30%-kal többet, mint 2008-ban. A légitársaság 2009 áprilisára heti 72 járatot üzemeltet majd 15 útvonalon.

Wizz Air fiatal Airbus A320-as típusú repülőgépekből álló flottát üzemel. Magyarországról, Lengyelországból, Horvátországból, Bulgáriából és Romániából indít járatokat Európa-szerte, valamint nemrég indította el belföldi járatait Ukrajnában. Az elmúlt 12 hónapban a cég 5,5 millió utast szállított.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 23. péntek
Alfréd
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem