16 °C Budapest

Visszahívja a veszélyes akkumulátortöltőket a gyártó!

Pénzcentrum
2008. szeptember 22. 09:30

A gyártó egyelőre megbecsülni sem tudja a piacra dobott hibás iPhone adapterek számát. Az amerikai, japán, kanadai, mexikói és dél-amerikai országokban értékesített adapter csatlakozója hibás, ezt az Apple képviselői hivatalosan is megerősítették.

A gyártó elrendelte az ultrakompakt töltők visszahívását, mivel a konnektor csatlakozó gyenge minőségű anyagból készült és rövidzárlatot, de akár áramütést is okozhat. A cég képviselői felszólítottak minden vásárlót, hogy semmilyen körülmények között ne használják a töltőt és fáradjanak be a kereskedésekbe egy cserekészülékért.

A gyártó szerint eddig nem érkezett személyi sérülésekről, vagy komolyabb anyagi károkról hír, ennek ellenére elrendelték a hibás alkatrész cseréjét. Az utóbbi időben egyre több vád és kritika érte a céget, akik a fokozott piaci verseny idején nem engedhetnek meg maguknak még egy ilyen hibát.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04