Kitört a botrány: füves csoki a boltban!

Pénzcentrum
2008. szeptember 15. 05:38

Bezáratta a rendőrség azt a csokoládéüzletet, melynek tulajdonosáról kiderült, hogy marihuánával, illetve hallucinogén hatású gombával "ízesített" csokoládét és nyalókát árult.

A bolt Berlin elegáns keleti negyedében árusított nyalánkságokat, most azonban a 23 éves tulajdonost drogkereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vették. A hivatalos rendőrségi közlés szerint 120 darab varázsgombás csokoládét és számtalan kannabiszos nyalókát találtak. Emellett 70 különböző drogokat tartalmazó zacskót, 20 marihuána jointot, több pirulát és drogot tartalmazó mézet is lefoglaltak.

Egy vásárlót is letartóztattak, aki - vélhetően már drog hatása alatt - megpróbált a boltban az egyik rendőrtől varázsgombát vásárolni.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35