4 °C Budapest

Két új járatot indít a Wizz Air Budapestről

Pénzcentrum
2008. július 24. 15:28

Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb légitársasága a héten két új járattal bővíti útvonalhálózatát Budapestről. A mai napon emelkedett a levegőbe az első járat Velence-Treviso irányába, szombaton pedig felszáll az első járat Oslo-Torp repülőterére. A Budapest - Oslo-Torp járatot a Wizz Air idén télen felfüggeszti, majd jövő nyáron kínálja újra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mostantól a Wizz Air Budapestről 19 úticélba üzemeltet heti 67 járatot az alábbiak szerint:

Repülőjegyek a járatokra megvásárolhatók a wizzair.com weboldalon vagy a 06/90 181-181 telefonszámon.

"Továbbra is a Wizz Air kínálja a legtöbb diszkont útvonalat a magyar utasoknak. Budapesti indulásunk óta folyamatosan bővítjük útvonalhálózatunkat, egyre több lehetőséget kínálva utasainknak arra, hogy egyszerűen, kényelmesen és olcsón juthassanak el minél több úticélba." - mondta Kázmér Natasa, a Wizz Air kommunikációs igazgatója.

Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója hozzátette: "A Budapest Airport számára jelentős fejlemény a Wizz Air két új járatának indítása. Ez a tény is bizonyítja, hogy a légiközlekedési ágazat világszerte tapasztalt nehézségei ellenére a légitársaságok jó piacismerete és marketingje újabb, eredményesen üzemelő járatok indításához vezet. Meggyőződésünk, hogy a Wizz Air a Velence-Treviso és a szombaton induló Oslo-Torp járatát is kedvelt desztinációként tudja a kínálatában tartani. A Budapest Airport számára a Wizz Air az egyik legfontosabb légitársasági partner és a repülőtér büszke arra, ha a maga eszközeivel hozzájárulhat az egyre dinamikusabban fejlődő vállalat sikeréhez."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20