Bízik üzleti modelljének sikerességében a Telekom 4

Pénzcentrum
2008. július 18. 12:12

A Telekom 4 Magyarország Zrt. az elmúlt napokban a sajtóban megjelent, magyarországi virtuális mobilszolgáltatással kapcsolatos nyilatkozatok megismerése után reagálni kíván az azokban megfogalmazottakra.

A Telekom 4 Magyarország Zrt. fel kívánja hívni a figyelmet arra, hogy virtuális szolgáltatók Európa számos országában sikerrel működnek, jelentős részük értékesítési partnerekkel, akik a virtuális szolgáltatóval stratégiai együttműködést tartanak fenn - sok esetben maguk is tulajdonosai a szolgáltatónak. Néhány európai országban a virtuális szolgáltatók teljes piaci részesedése jóval 10 % fölött van.

A Telekom 4 Magyarország Zrt. Magyarországon régóta jelenlévő, sikeres értékesítő-partnerek közreműködésére alapozva olyan üzleti modellt alkotott, amelynek magvalósulása a leendő frekvencia-licensszel rendelkező, hálózatát a virtuális szolgáltatóval megosztó mobil operátor számára előnyöket, ezen belül bevétel- és profitnövekedést eredményez amellett, hogy biztosítja a virtuális szolgáltató profitábilis működését. A modell a magyarországi piac alapos ismeretén és saját, e körben végzett kutatásokon alapul.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 29. szerda
Auguszta
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57