Bízik üzleti modelljének sikerességében a Telekom 4

Pénzcentrum
2008. július 18. 12:12

A Telekom 4 Magyarország Zrt. az elmúlt napokban a sajtóban megjelent, magyarországi virtuális mobilszolgáltatással kapcsolatos nyilatkozatok megismerése után reagálni kíván az azokban megfogalmazottakra.

A Telekom 4 Magyarország Zrt. fel kívánja hívni a figyelmet arra, hogy virtuális szolgáltatók Európa számos országában sikerrel működnek, jelentős részük értékesítési partnerekkel, akik a virtuális szolgáltatóval stratégiai együttműködést tartanak fenn - sok esetben maguk is tulajdonosai a szolgáltatónak. Néhány európai országban a virtuális szolgáltatók teljes piaci részesedése jóval 10 % fölött van.

A Telekom 4 Magyarország Zrt. Magyarországon régóta jelenlévő, sikeres értékesítő-partnerek közreműködésére alapozva olyan üzleti modellt alkotott, amelynek magvalósulása a leendő frekvencia-licensszel rendelkező, hálózatát a virtuális szolgáltatóval megosztó mobil operátor számára előnyöket, ezen belül bevétel- és profitnövekedést eredményez amellett, hogy biztosítja a virtuális szolgáltató profitábilis működését. A modell a magyarországi piac alapos ismeretén és saját, e körben végzett kutatásokon alapul.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?