Mikor fogy el a fuvarozók türelme?

Pénzcentrum
2008. június 20. 08:30

A tegnapi újabb tárgyalások folytak a kormány és a fuvarozók között, de az álláspontok nem közeledtek egymáshoz. A magas üzemanyagárak miatti kompenzáció kapcsán feltett kérdésekre még nem érkezett érdemi válasz, de a fuvarozók ígéretet tettek, hogy nem demonstrálnak, amíg folynak a tárgyalások - írja a Magyar Hírlap.

A fuvarozói érdekképviselettel közösen ma újra tárgyalóasztalhoz ülnek és megvitatják a kompenzáció lehetőségeit és a fővárosi behajtási rendeletet. A fuvarozók bíznak a megállapodásban és nem szerveznek forgalomlassító demonstrációkat a tárgyalások végeztéig.

Külföldön már több kormány is engedett a nyomásnak, a franciák és a spanyolok is megállapodtak a fuvarozókkal az adócsökkentésről. Olaszországban átcsoportosítással, Portugáliában csökkentett útdíjjal mérsékelték a terheket.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?