0 °C Budapest

Már egész Budapesten élvezheted a sebességet

Pénzcentrum
2007. december 5. 13:27

A T-Mobile Magyarországon elsőként kezdte meg a HSDPA bevezetését, és első abban is, hogy teljes budapesti hálózata alkalmas a maximum 7,2 Mbps-os letöltési, illetve - a HSUPA segítségével - az 1,44 Mbps feltöltési sebességre.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az idén májusban megkezdett fejlesztés lezárultával arra alkalmas eszközök (netkártya, USB-modem) használata esetén így a szolgáltató ügyfelei a T-Mobile teljes budapesti 3G/HSDPA-hálózatán élvezhetik a nagyobb adatátviteli sebesség előnyeit.

Ezzel a sávszélesség, a lefedett városok száma és a több mint 50%-os lakosságra vetített lefedettség tekintetében a T-Mobile egyaránt vezető szerepet tölt be a mobil szélessávú (3G/HSDPA) fejlesztések terén.

A megnövelt letöltési sebességhez a szolgáltató több modemet is kínál, így a web'n'walk Box 7.2+-t, a web'n'walk Sticket és a web'n'walk Netkártya Pluszt, utóbbi kettőt a legkedvezőbb konstrukcióban akár 0 forintért. Új előfizetés vásárlásakor, 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén ráadásul a T-Mobile-nál 2008. február 29-éig havi díj nélkül lehet internetezni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 24. 16:06