5 °C Budapest

8 milliónyi bírságot hajtott be a BKV - 20% kedvezményt kap, aki most fizet

Pénzcentrum
2007. november 9. 15:34

Majdnem 5000 érdeklődő és 8 milliós pótdíjbevétel - még nincs vége, de már eredményesnek bizonyult a BKV Zrt. Blicc Over kampánya. A 2007. október 18-án meghirdetett, a cég kintlévőségeinek behajtására irányuló akció keretében azok a bliccelők, akik a kampány indulását követő egy hónapban rendezik az elmúlt 5 évben keletkezett pótdíjtartozásukat, 20 % kedvezménnyel tehetik ezt meg.

A közlekedési társaság akciójával szeretné felhívni az utasok figyelmét arra, hogy a bliccelés is egyfajta lopás, amellyel a bliccelő a fizető utasokat csapja be közvetetten, azzal, hogy a BKV-nak kárt okoz. Több mint 15 milliárd forintos kintlévőség halmozódott fel a társaságnál az elmúlt években pótdíjtartozásokból. A kampánytól már a meghirdetéskor is azt remélte a BKV, hogy adósai nagyobb hajlandóságot mutatnak majd tartozásuk rendezésére, ezáltal sok esetben elkerülhető lesz, hogy bírósághoz, majd követeléskezelő céghez forduljon.

A kampány eredményesnek bizonyult: a 2007. október 18-a óta eltelt időszakban több mint 5000 érdeklődő kereste meg tartozásának összegéről, a befizetés módjáról érdeklődve a társaságot a 06 (1) 555-7888-as telefonvonalon keresztül. A befolyt pótdíjak összege elérte a 8 millió forintot, november elején pedig volt egy olyan nap, amikor - feltételezhetőn a bérletpénztárakban is elhelyezett tájékoztató anyagoknak köszönhetően - a pótdíjbevétel meghaladta az 1.200.000 forintot!

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?