18 °C Budapest

Francia találmány: bombabiztos alibi a tiltott randikra...

Pénzcentrum
2007. szeptember 17. 16:00

Számos házasság bomlott már fel a hűtlenség, vagy hazugságok miatt szerte a világon. Senki nem szeretne arra rájönni, hogy megcsalta a párja, mégis gyakran kapnak ilyen megbízásokat a magánnyomozók. Egy francia cég viszont most lebukásmentes alibit ajánl...

Franciaország híres arról a megközelítéséről, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. A házasságon kívüli kapcsolatok itt szinte mindennaposak. A lebukás viszont már nem annyira kellemes élmény, mint egy randi egy harmadik féllel, így egy franci hölgy erre is kitalálta a megoldást.

A weblap olyan embereknek nyújt szolgáltatásokat, akik kicsit el szeretnének szakadni a családi élettől, egy kis térre vágynak, és azoknak, akik a futó kalandok miatt nem szeretnék kockáztatni a házasságukat.

Számos szolgáltatás közül lehet válogatni, melyek árai 19 euró (~ 4 800 forint) felett mozognak, mint például telefonhívások a megfelelő időben, reklámajándékok hamis konferenciákról, vagy meghívók nem létező esküvőkre.

A szolgáltatás egy magánnyomozó hölgy találmánya, aki a BusinessWeeknek tett nyilatkozatában elmondta, hogy a cél a párok és családok megóvása a házasságon kívüli elfoglaltságok fedezésével. Ha már úgyis jellemző a franciákra a házasságtörés, akkor legalább a család ne menjen rá.

Regine Mourizard korábban magánnyomozóként dolgozott, és számos házasságtörést derített fel. Évek óta azon fáradozik, hogy lebeszélje az embereket arról, amit tenni akarnak, és ezután jött az ötlet, hogy mi lenne ha segítene összehozni a titkos randevúkat és éjszakákat biztonságos módon...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A szolgáltatás csomag keretein belül az ügyfelei profi módon tudják igazolni hollétüket, hamis számlákkal, meghívókkal és más papírokkal, külön az ő életstílusukhoz igazítva, ráadásul a cég ajándék és virágküldést is vállal, tovább csökkentve a lebukás kockázatát, mivel a számla nem az ügyfélnek megy.

Természetesen annak elkerülésére, hogy a hamis papírokat rossz célokra használják fel az ügyfelek, alá kell írni egy dokumentumot, amiben az ügyfél garantálja, hogy a hamis számlákat nem fogja a hatóságok, vagy a munkáltató átverésére használni...

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?