5 °C Budapest

Színes nudli tarol a Tescóban

Pénzcentrum
2007. szeptember 13. 13:16

Bár még csak egy hete van forgalomban, a vásárlóknál máris sikert aratott a legnagyobb hazai hipermarket lánc új termékcsoportja, a Tesco Színes. A színesek árusításának forgalma minden várakozást felülmúlt, a Tesco újabb szállítmányokat rendelt a színes termékek beszállítóitól.

Hatalmas forgalmat generáltak a Tesco Színes élelmiszer termékei: az első heti összesítések szerint, az új termékcsoportból a mélyhűtött nudli vitte a prímet. Az első összesítés szerint a Tesco vásárlói az akciós áruból nem kevesebb, mint 19 000 kg-ot, azaz 19 tonnányit vittek haza. Ez egy teljes vasúti hűtőkocsi terhelésének felel meg.

A Tesco Színes élelmiszerek első heti toplistáján olyan további termékek szerepelnek, mint a Pápai Húskombinát által szállított 125 gr-os olasz felvágott, a Pick Szeged Rt. 100 gr-os szalámi mix-e, a Kick energiaital, az Aranynektár Kft. 500 gr-os vegyes virágméze és az 1 kg-os mélyhűtött szilvásgombóc. A vásárlói érdeklődést nyilvánvalóan fokozta, hogy a jó minőségű, tetszetős csomagolású termékeket az áruházakban meg is lehetett kóstolni.

A nagyfokú vásárlói érdeklődés miatt a következő hétvégére az áruházlánc megnövelte a Tesco Színes termékek beszállítóinak leadott rendeléseket. A Tesco Színes termékek részesedése a teljes forgalomból már a bevezetés hétvégéjén meghaladta a 8 százalékot.

A Tesco Színes árucsoport több, mint ezerféle terméke alapvetően négy kategóriára oszlik: a frissárura, a csomagolt élelmiszerekre, azaz szárazárura, a kozmetikumokra és a háztartási vegyi árura. A Tesco tervei szerint a vezető márkák minőségét elérő, de azoknál lényegesen olcsóbb sajátmárkás termékek részesedése a bevezetés végére elérheti a teljes forgalom 12 százalékát.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?