A technika vívmányai: tévé a neten keresztül...

Pénzcentrum
2007. szeptember 3. 09:45

A piacvezető internet szolgáltatók újabb akciókkal álltak vagy állnak elő az elkövetkezendő időszakban, hogy újabb ügyfelekre tegyenek szert, még az év vége előtt - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Úgy tűnik ma már az egyszerű internet ideje lejárt, egyre többen keresik a több szolgáltatást is magába foglaló termékcsomagokat. A legnépszerűbb, így valószínűleg a fejlődés irányát is mutató termékek az internethez csomagolt hang- és tévémegoldások.

A T-Online legújabb akcióját már meghirdetette augusztus végén, amellett, hogy egyre népszerűbb a korábban már piacra dobott internetalapú televízió szolgáltatás, az IPTV, remélik, hogy év végére elérik a tervezett több 10 ezres előfizetői számot.

Az Invitelt felvásárló HTCC csoport egységes ADSL-termékcsoportot kíván piacra dobni, amiben szerepet kap a kimondottan diákoknak készült ADSL-csomag is.

Az elmúlt évek adatai alapján az utolsó 4 hónap jelentős eladásokat fog produkálni. Ezt a véleményt a UPC Magyarország Kft. is osztja, mivel folyamatosan bővül az otthoni szélessáv-használók köre, így bíznak abban, hogy az augusztus végén piacra dobott akciók nagy sikereket fognak elérni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07