3 °C Budapest

A technika vívmányai: tévé a neten keresztül...

Pénzcentrum
2007. szeptember 3. 09:45

A piacvezető internet szolgáltatók újabb akciókkal álltak vagy állnak elő az elkövetkezendő időszakban, hogy újabb ügyfelekre tegyenek szert, még az év vége előtt - írja a Világgazdaság.

Úgy tűnik ma már az egyszerű internet ideje lejárt, egyre többen keresik a több szolgáltatást is magába foglaló termékcsomagokat. A legnépszerűbb, így valószínűleg a fejlődés irányát is mutató termékek az internethez csomagolt hang- és tévémegoldások.

A T-Online legújabb akcióját már meghirdetette augusztus végén, amellett, hogy egyre népszerűbb a korábban már piacra dobott internetalapú televízió szolgáltatás, az IPTV, remélik, hogy év végére elérik a tervezett több 10 ezres előfizetői számot.

Az Invitelt felvásárló HTCC csoport egységes ADSL-termékcsoportot kíván piacra dobni, amiben szerepet kap a kimondottan diákoknak készült ADSL-csomag is.

Az elmúlt évek adatai alapján az utolsó 4 hónap jelentős eladásokat fog produkálni. Ezt a véleményt a UPC Magyarország Kft. is osztja, mivel folyamatosan bővül az otthoni szélessáv-használók köre, így bíznak abban, hogy az augusztus végén piacra dobott akciók nagy sikereket fognak elérni.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58