Új mobilinternetes akciók a T-Mobile-nál!

Pénzcentrum
2007. augusztus 31. 16:40

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató holnap kezdődő legújabb akciójának keretében a 2 GB-os és 5 GB-os csomagokhoz további 3G forgalmat biztosít év végéig! Szeptember 1-jétől egészen az év végéig így a két népszerű csomagra előfizető ügyfelek jóval többet internetezhetnek. Az új előfizetést vásárlóknak a 3 GB többletforgalom a hűségnyilatkozat teljes idejére jár.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ráadásul a T-Mobile új előfizetés esetén a havi díjakat is megfelezi, a 2 GB-os internetes csomagok a 3 GB adatforgalommal együtt is csak havonta 2895 forintért fizethetők elő december 31-ig, és azt követően is csak 5790 forintos havi díj ellenében használható a 70 városban, a lakosság több mint 40%-a számára elérhető, akár 3,6 Mbps sebességű T-Mobile szélessáv.

A T-Mobile-nál emellett kedvező részletfizetéssel, kamatmentes részletre internetezésre alkalmas notebook is vásárolható, a legkedvezőbb konstrukcióban, Platinakártyás ügyfelek a HP nx6325-ös hordozható számítógépet akár 19900 forint kezdőrészlettel hazavihetik. Újdonság a Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 megújult verziója, amely elődjéhez képest erősebb processzorral és nagyobb merevlemezzel, mégis kedvező áron kapható.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?