6 °C Budapest

Egyre többen választják a mobilinternetet

Pénzcentrum
2007. augusztus 28. 09:00

Hatásosnak bizonyultak a legnagyobb telekommunikációs társaságok által indított tavaszi kampányok: a mobilinternetet használók száma ugyanis eléri a több százezer főt, és az adatforgalom is megsokszorozódott a néhány hónapja indult kedvezmények hatására - írja a Világgazdaság.

A mobilinternet terjedését elősegítette, hogy a közelmúltban több tízmilliárd forintért kiépítették a harmadik generációs mobilhálózatot, a HSDPA technológia pedig biztosítja a vezetékes kapcsolat által nyújtott átlagos sebességet. A T-Mobile és a Pannon 72, míg a piacra nemrégiben belépő Vodafone 45 településen van jelen.

Az elmúlt hónapokban a vállalatok mindent megtettek a felhasználók körének bővítése érdekében, hűségnyilatkozattal szinte minden szükséges kiegészítő eszközhöz - USB-modem, netkártya - hozzá lehet jutni ingyen, sőt akár okos telefonokhoz is kedvezményes áron juthattak hozzá a mobilinternet mellett döntő fogyasztók.

Egy átlagos internetezőnek elég a legkisebb tarifacsomagot választani, s csak azoknak van szüksége több gigás letöltési lehetőségre, akik naponta nagyobb mennyiségben töltenek le zenét és filmet az internetről.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?