9 °C Budapest

Egyre többen választják a mobilinternetet

Pénzcentrum
2007. augusztus 28. 09:00

Hatásosnak bizonyultak a legnagyobb telekommunikációs társaságok által indított tavaszi kampányok: a mobilinternetet használók száma ugyanis eléri a több százezer főt, és az adatforgalom is megsokszorozódott a néhány hónapja indult kedvezmények hatására - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A mobilinternet terjedését elősegítette, hogy a közelmúltban több tízmilliárd forintért kiépítették a harmadik generációs mobilhálózatot, a HSDPA technológia pedig biztosítja a vezetékes kapcsolat által nyújtott átlagos sebességet. A T-Mobile és a Pannon 72, míg a piacra nemrégiben belépő Vodafone 45 településen van jelen.

Az elmúlt hónapokban a vállalatok mindent megtettek a felhasználók körének bővítése érdekében, hűségnyilatkozattal szinte minden szükséges kiegészítő eszközhöz - USB-modem, netkártya - hozzá lehet jutni ingyen, sőt akár okos telefonokhoz is kedvezményes áron juthattak hozzá a mobilinternet mellett döntő fogyasztók.

Egy átlagos internetezőnek elég a legkisebb tarifacsomagot választani, s csak azoknak van szüksége több gigás letöltési lehetőségre, akik naponta nagyobb mennyiségben töltenek le zenét és filmet az internetről.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?