Görög óriás a magyar szerencsejáték-bizniszben

Pénzcentrum
2007. augusztus 29. 09:15

Négyre szűkült azon vállalatok száma, melyek közül az egyik szállíthatja majd a Szerencsejáték Zrt. új internetes játékait - írja a Népszabadság.

A négyes kör legérdekesebb szereplője a görög Intralot S.A., mely a globális szerencsejáték-ipar meghatározó szereplője. A cég több mint 40 országban van jelen, árbevétele alapján a harmadik, eredménye alapján pedig a második helyen tartják számon a világpiacon.

Az állami cég szeptember utolsó napjaiban szeretné megnevezni a tender győztesét. Az új komponensek között lesznek olyan elemek, melyek már meglévő, ismert játékokat visznek a netre, azt azonban nem tudni, mikor találkozhatunk először az újdonságokkal.

A Szerencsejáték Zrt. várakozásai szerint a cég árbevétele milliárdos nagyságrenddel nőhet az online játékok elindításával, mely prognózist az internetes tapasztalatok mellett a puttó vártnál jobb teljesítményére alapozzák.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?