1 °C Budapest

Mérföldkő a légi közlekedésben: pont kerül a 4 éves huzavona végére?

Pénzcentrum
2007. március 22. 14:30

Az Európai Unió közlekedési miniszterei ma szavaznak az EU és az Egyesült Államok között létrejövő légi közlekedési egyezmény elfogadásáról, melynek több szempontból is kiemelkedő jelentősége lehet az iparág szempontjából.

A tárgyalások már csaknem 4 éve húzódnak, ma azonban a diplomaták többsége szerint pont kerülhet az ügy végére, így mérséklődhetnek a transzatlanti repülésekkel kapcsolatos korlátozások.

A tervek szerint minden EU-s légitársaság repülhet majd bármely uniós városból bármely amerikai városba és ugyanez a lehetőség az USA vállalatainak is megadatik majd. A britek emellett szeretnék elérni, hogy az európai cégek is repülhessenek az USA-n belül is, tehát két tengerentúli város között.

Emellett nézeteltérés még a felek között, hogy az USA szeretné korlátozni az európaiak tulajdonrészét az amerikai légitársaságokban, míg ezt a megkötést a britek maximum 2010-ig hajlandók elfogadni. Ha minden simán megy, az egyezmény 2007 októberében lép hatályba.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?