16 °C Budapest

Gyurcsány és a kütyü

Pénzcentrum
2006. november 10. 06:50

A miniszterelnök a legutóbbi blog-bejegyzésében, beavatja olvasót a márkahűség, a mobiltelefonok és visszafogott divat világába. Megtudhatjuk, hogy a kormányfő hűséges típus, már ami a mobilokat illeti.

"Évekig használok egy mobiltelefont, csak akkor váltok, hogyha már igazán sok gond van vele. Egyetlen egy kivételtől eltekintve mindig ugyanazt a márkát használtam, annak a menürendszerét szoktam meg. De amikor úgy hozta a sors, hogy egy másik telefonom lett, akkor megtanultam azt, és jó két évig elboldogultam vele. Ráadásul a telefonokban ma már annyi funkció van, hogy érdemes az embernek kellő őszinteséggel végiggondolni, hogy melyek is azok a funkciók, amelyeket érdemben használ. S teljesen oktalan olyan készülékeket használni, amelyek ugyan tömve vannak izgalmasabbnál-izgalmasabb funkciókkal, csak éppen nem használjuk őket."

Miután megtudtuk, hogy mi alapján válasszunk mobiltelefont egy újabb kulisszatitokra derült fény.

"A főszabály, hogy én a saját naptáromba lényegében nem írok bele, ezért azt a funkciót nagyon kedvelem, hogy saját mobiltelefonomon bárhonnan láthatom, hogy milyen programjaim vannak. Naptáramat egyébként a kabinet tagjai látják saját számítógépükön, és van egyetlen egy kollégám, aki ebbe a naptárba beleírhat. Jó, ha a mobiltelefon folyamatosan szinkronizál. Bárhol vagyok, megkapom az e-mail-jeimet, azokra tudok válaszolni ma már laptop nélkül is, bár hozzáteszem, hogy az sokkal kényelmesebb, mint ezek a nagyon kis billentyűzetek."

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A naplóbejegyzés legvégén pedig következik egy kis divat-tanácsadás.

"Nekünk visszafogott öltönyben kell járni. Döntően sötét öltöny, világos ing és nyakkendő. Meg lehet próbálni ebben elegánsnak, igényesnek lenni, de nem kétséges, hogy ebben is inkább nem a napi divatot követő, nem az olasz férfidivat dinamizmusát hordozó, annál mérsékeltebb, visszafogottabb stílust preferálom. Nem egy helyen vásárolom az öltönyt vagy az inget, elég nagy a véletlenek szerepe ebben. És nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ha van egy fél vagy egy nap hétvégén, akkor nagyon örülök annak, hogy farmert húzhatok vagy vászonnadrágot, és pulóverbe bújhatok."

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 14. péntek
Vazul
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem