3 °C Budapest

Gyurcsány és a kütyü

Pénzcentrum
2006. november 10. 06:50

A miniszterelnök a legutóbbi blog-bejegyzésében, beavatja olvasót a márkahűség, a mobiltelefonok és visszafogott divat világába. Megtudhatjuk, hogy a kormányfő hűséges típus, már ami a mobilokat illeti.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Évekig használok egy mobiltelefont, csak akkor váltok, hogyha már igazán sok gond van vele. Egyetlen egy kivételtől eltekintve mindig ugyanazt a márkát használtam, annak a menürendszerét szoktam meg. De amikor úgy hozta a sors, hogy egy másik telefonom lett, akkor megtanultam azt, és jó két évig elboldogultam vele. Ráadásul a telefonokban ma már annyi funkció van, hogy érdemes az embernek kellő őszinteséggel végiggondolni, hogy melyek is azok a funkciók, amelyeket érdemben használ. S teljesen oktalan olyan készülékeket használni, amelyek ugyan tömve vannak izgalmasabbnál-izgalmasabb funkciókkal, csak éppen nem használjuk őket."

Miután megtudtuk, hogy mi alapján válasszunk mobiltelefont egy újabb kulisszatitokra derült fény.

"A főszabály, hogy én a saját naptáromba lényegében nem írok bele, ezért azt a funkciót nagyon kedvelem, hogy saját mobiltelefonomon bárhonnan láthatom, hogy milyen programjaim vannak. Naptáramat egyébként a kabinet tagjai látják saját számítógépükön, és van egyetlen egy kollégám, aki ebbe a naptárba beleírhat. Jó, ha a mobiltelefon folyamatosan szinkronizál. Bárhol vagyok, megkapom az e-mail-jeimet, azokra tudok válaszolni ma már laptop nélkül is, bár hozzáteszem, hogy az sokkal kényelmesebb, mint ezek a nagyon kis billentyűzetek."

A naplóbejegyzés legvégén pedig következik egy kis divat-tanácsadás.

"Nekünk visszafogott öltönyben kell járni. Döntően sötét öltöny, világos ing és nyakkendő. Meg lehet próbálni ebben elegánsnak, igényesnek lenni, de nem kétséges, hogy ebben is inkább nem a napi divatot követő, nem az olasz férfidivat dinamizmusát hordozó, annál mérsékeltebb, visszafogottabb stílust preferálom. Nem egy helyen vásárolom az öltönyt vagy az inget, elég nagy a véletlenek szerepe ebben. És nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ha van egy fél vagy egy nap hétvégén, akkor nagyon örülök annak, hogy farmert húzhatok vagy vászonnadrágot, és pulóverbe bújhatok."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 30. 14:35