15 °C Budapest

Mi kerül a fa alá? - Már most tudni, mi lesz a sláger!

Pénzcentrum
2006. október 30. 10:00

Mára szinte senkit nem hat meg, ha egy üzlet kirakatán hatalmas felírat hirdeti, hogy éppen akció van, ugyanis gyakorlatilag mindig ez a helyzet. Ebből kifolyólag a karácsony előtti különleges ajánlatok is vesztettek fényükből. Szakértők szerint az idén is az MP3-as lejátszó lesz a slágertermék, mely jórészt az alacsony árának tudható be - írja Népszabadság.

A GfK adatai szerint tavaly az utolsó két hónapban 380%-kal több MP3-as lejátszó fogyott, mint az azt megelőző 2 hónapban. Természetesen továbbra is a kedveltebb termékek táborát erősítik a DVD-lejátszók, az LCD- és plazmatévék is.

A navigációs rendszerek most állhatnak igazi térhódítás előtt, hiszen a 80 ezer Ft-tól elérhető készülékek már a teljes magyarországi települési adatbázissal is elérhetők.

Az internetes telefonálás előretörésével a Skype-os USB-s telefonok iránt is egyre növekszik a kereslet.

Az ősztől életbe lépő megszorítások és a foci-vb miatt előrehozott TV-vásárlások természetesen éreztetik majd hatásukat a karácsonyi rohamban, a jövőre megszűnő Sulinet kedvezmény azonban felpörgetheti a laptop-piacot, hiszen most lehet utoljára kedvezménnyel vásárolni.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20