33 °C Budapest

Szállj vízre! - Mennyiből bonthatsz vitorlát?

Pénzcentrum
2006. szeptember 15. 14:00

Szeptember-október a Last minute utak és az utószezonnak köszönhető kedvezmények kihasználásának ideje és mindez természetesen elmondható a hajózásról is. A hajóbérlés közkedvelt a nyári hónapokban, de az esetlegesen hosszúra nyúlt indián nyár során ezen a területen is kihasználhatod a 20-30 %-os kedvezményeket.


A Balaton Yacht Charter ajánlata szerint a 2006-ban gyártott Twister 800n típusú hajó nettó bérleti díja 1 napra (elő és utószezonban) 39 000 Ft, egy hosszú hétvégére 99 000 Ft és 1 teljes hétre 189 000 Ft. A hosszú hétvégi és az egy hetes árakból szeptemberben 20%, míg októberben 30% kedvezmény kapható.

Plusz nap igénybe vételére is van lehetőség az utószezonban, de csak akkor, ha a hajó a kért időpontra nincs kiadva. Ennek díjáról a honlapon egy nagy összetett táblázat ad felvilágosítást és a könnyebb eligazodás érdekében még segítő példa is található a táblázat előtt.

A hajók a siófoki és a balatonfűzfői kikötőkben vehetők át. A hajó átvétele a bérlet igazolásával kezdődik (délelőtt 9 órakor), a hajó bemutatása és egyes berendezések használatának elmagyarázása után a hajó teljes ellenőrzése és az átvételi jegyzőkönyv kerül aláírásra. A bérlet végén az átadás az átvétel színhelyén történik. Elfogyasztott üzemanyagot pótolni nem kell!

A Club Aliga ajánlata szerint viszont a hajóbérlés 4 személy részére (2 felnőtt és 2 gyermek) főszezonban 50 000 Ft/hét, illetve 10 000 Ft/nap, ezekből az árakból 25% kedvezmény jár az utószezonban.

A kikötők szolgáltatásai általában megegyeznek csupán a színvonalban térnek el egymástól, szállásfoglalási lehetőség, kedvező áron bőséges választékot kínáló éttermek általában mindenütt találhatóak. A Club Aliga (Balatonvilágos, Budapesttől 90 km távolság) szállodája akár több száz fős konferenciák rendezésére is alkalmas, míg a kellemes kikapcsolódást nyújtó strandja 2 000-3 000 fő befogadására képes.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egyéb járulékos szolgáltatások (WC és zuhanyzó használati díja, ivóvíz vételezés, főzési lehetőség) díjai a kikötői alapdíj százalékában vannak megadva a Club Aligánál. Az alapdíj mértéke a hajó típusától függően 80 000 és 158 000 Ft között mozog.

 

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 21. péntek
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm