1 °C Budapest

Ez a csomag még nem az? - Érhetnek még meglepetések...

Pénzcentrum
2006. szeptember 7. 11:30

Elmaradhatnak a Gyurcsány-csomag bevételei a várttól, mely maga után vonhatja, hogy újabb adóemelések következnek.

Elmaradhatnak a Gyurcsány-csomag bevételei a várttól, mely maga után vonhatja, hogy újabb adóemelések következnek - írja a Népszabadság.

Ma szinte nincs olyan adószakértők, aki 2006-ban bármiféle költségvetési bevételt remélne a kamatadótól, ám sokan még a 2007-es 26 milliárdos bevételi terv teljesülésében is kételkednek, hiszen a befektetők a módosításoknak megfelelően strukturálták át portfolióikat.

A házipénztáradó hasonlóan kockázatos tétel lehet, ebből ugyan csak 10 milliárdos bevételt terveznek, az adó azonban könnyen kijátszható az elszámoláselőleg segítségével.

A vagyongyarapodási vizsgálatoktól várt több tízmilliárd forint sem tekinthető biztosnak, de a veszteséges vagy nem kellőképp nyereséges cégekre kivetett elvárt minimumadóból sem biztos, hogy befolyik a várt 55 milliárd forint.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A lap szerint a bevételi tervek nem teljesülése esetén a jelenleg munkavállalónként havi 1,950 Ft-os eho akár a duplájára is emelkedhet, mely évente munkavállalónként 24 ezer forintos pluszterhet jelent a munkáltatónak. Emellett többen elképzelhetőnek tartják az áfakulcs további növelését, amit mindenki megérezne...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?