2 °C Budapest

Volt alapja a pletykáknak! - Az utolsó pillanatban leplezték le...

Pénzcentrum
2006. augusztus 17. 13:00

A hosszú találgatásokat és a gyakorlatilag hónapokkal ezelőtti lelepleződést követően elismerte a Google, hogy ingyenes wi-fi, vezeték nélküli ingyenes szolgáltatást szeretne nyújtani. Nehéz is lett volna tovább titkolózni, székhelyén Mountain View-ban ugyanis már bárki ingyenesen csatlakozhat a netre a cég jóvoltából!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A Google szóvivője szerint a város polgárai kitörő lelkesedéssel fogadták a hálózat megnyitását, melynek kialakítására a cég 1 millió dollárt költött. A szóban forgó város csaknem 31 négyzetkilométeres területének egészét lefedték, mivel számos lakó ingatlanját is felajánlotta az antennák elhelyezésére.

Az üzemeltetés mostantól fogva rendkívül olcsó, a Google pedig a márka értékének növelésén kívül is profitál a kezdeményezésből: a menedzsment reményei szerint ugyanis a világ számos pontján felbuzdulnak a vállalkozók a sikeren és egyre több helyen épülhet ki a teljes körű wi-fi szolgáltatás. Az pedig már magától értetődik, hogy az internetes hirdetési piac óriása miként profitálhat a penetráció javulásából...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?