Forradalom a reklámpiacon? - Végre mi döntünk!

Pénzcentrum
2006. május 24. 15:00

A hét során megteszi az első lépéseket a Google az online "TV-hirdetések" sugározása irányába, mely fokozhatja a legnagyobb tévétársaságokra nehezedő nyomást. A hirdetési piac átalakulóban van, évről-évre nagyobb szeletet hasít ki belőle az online szegmens, melyben a kereséshez kötött hirdetések révén a Google erős pozíciót foglal el. Eddig egy dolog hiányzott: a valós márkaépítő kampányokhoz megfelelő megjelenés, a szöveges hirdetések ugyanis nem voltak erre alkalmasak. Úgy tűnik, ez a gát is leomlott...A filmes hirdetések elsőként az USA-ban, Kanadában és Japánban jelennek meg a weboldalakon, tévéképernyő formájú box-okban. A reklám csak akkor indul be, ha a netező ráklikkel, addig csak statikus kép látható.

Az oldal látogatója teljes kontrollal rendelkezik a hirdetés felett, bármikor leállíthatja, visszatekerheti azt, vagy akár a hirdető site-jára is átmehet.

Mindez a hirdetők számára is előnyös, hiszen pontosan mérhető, hogy hányan klikkeltek a videóra és meddig nézték azt, így a kampány hatékonysága alapján fizethetnek, ugyanúgy mint az eddigi szöveges hirdetéses rendszerben.
Így szerezheted meg az első 100 vevőd

Egy új vállalkozás indítása vagy egy új termék bevezetése mindig izgalmas, de ugyanakkor kihívásokkal teli időszakot jelent az üzleti életben.

Egyre nehezebb a magyar befektetők dolga: újabb dologra kell most nagyon figyelni

Nincs egyszerű dolguk azoknak a vállalatoknak, amelyek közösségi finanszírozási platformon keresztül szeretnének értékpapírt kibocsátani.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 11. vasárnap
Barnabás
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. június 10. 19:16