-4 °C Budapest

Titokban halhat meg Castro...

Pénzcentrum
2006. március 29. 05:55

Fidel és Raul Castro testőrségének egykori tagja, Delfin Fernandez a közelmúltban nyilvánosságra hozott néhány meglehetősen érdekes részletet a kubai diktátor életéről, így megtudhattuk, hogy a diktátor halála után nem kizárt egy politkai rendszerváltás sem, amennyiben Raul ragadja magához a hatalmat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Fidel állítólag mára rendkívül aggódik egészségi állapota miatt, az idén 80 éves diktátor ezért dollármillókért saját kórházat építtetett rezidenciájától pár méterre, így esetleges haláláról első körben csak a család és a jelen lévő őrök értesülnének. Halálát tehát addig titokban lehetne tartani (és feltehetően titkolják is majd), amíg a fegyveres erők jelenlegi főparancsnoka, Raul át nem veszi a hatalmat.
Az ex-testőr szerint azonban Raul más, mint testvére, ő szereti a pénzt, így nem kizárt, hogy támogatna egy politikai rendszerváltást, melynek keretében békésen visszavonulhatna és felélhetné az „összelopott pénzt”.
A testőr elmondása szerint a jelenlegi rendszer megállíthatatlan és kielégíthetetlen korrupcióra épül, összeomlása így kódolva van és ezzel Raul is tisztában van...
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?