Mit rejt a Lidl konzerv? - Jobb, ha nem tudod!

Pénzcentrum
2006. március 14. 05:55

Földet és kukacokat talált spagetti konzervében egy brit hölgy, a terméket így visszavitte a Lidl üzletbe, ahol vásárolta. Meglepetésére az üzletvezető nem reagálta túl a dolgot, elmondása szerint az eset előtt egy héttel már érkezett hasonló panasz, akkor éppen paradicsom konzervvel kapcsolatban.

 

A vásárlónak felajánlottak egy csere-konzervet, írásos bocsánatkérés és kártérítést, miután meggyanusították, hogy szándékosan helyezte el a földet és a halott kukacokat a dobozban.

 

A hölgy nem adta át a kérdéses konzervet az üzletvezetőnek, mert attól tartott, hogy nyoma veszik, a panasztételi nyomtatványt azonban kitöltötte. Választ azóta sem kapott, mivel a Lidl illetékesei szerint a bizonyíték híján nincs mit vizsgálniuk, így nem kívánják kommentálni az ügyet.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22